ingatlaneladás Az ingatlan eladást gyorsan lebonyolítjuk az ügyfeleinknek. A teljes körű ügyintézéssel bízza meg az Óhegy Ingatlant!

Az ingatlanpiacon előbb vagy utóbb minden eladó ingatlan gazdára talál. Azonban nem mindegy, hogy a hirdető milyen eredménnyel tudja lezárni az üzletet. Természetesen az ingatlan eladással kapcsolatban minden tulajdonos a legjobbra számít, ha a vételárról van szó, de sokszor az is fontos, hogy mennyi idő alatt lehet értékesíteni a házat vagy lakást, nyaralót vagy irodát. Érdemes profi ingatlanközvetítő szolgáltatásait igénybe venni, ha az ingatlan eladásban azon kívül is konkrét célja van, hogy értékesítse a tulajdonát.

Az idő sokszor fontos tényező. Az ingatlant rövid idő leforgása alatt szeretné eladni az a tulajdonos, akinek sürgősen szüksége van az ingatlanért fizetett összegre. Az okok sokfélék lehetnek, a cél mindig ugyanaz, a gyorsaság. A gyors eladás mellett az is cél, hogy az ingatlan reális értékét elérő összeget kapjon a tulajdonos. Erre nem mindig van lehetőség, ha az idő szorít. Azok az eladók, akik nem vesznek igénybe ingatlanközvetítést, gyakran elfogadják az első ajánlatok egyikét és nyélbe ütik az üzletet. Ha fontos Önnek az idő és az ingatlan ára, akkor ne intézze egyedül az ingatlan eladást! Ne herdálja el az ingatlant, aminek mostanában komoly értéke van és ami egy jó befektetés! Használja ki a lehető legjobban az ingatlanában meglévő pénzügyi lehetőséget, adja el maximális áron! 

Forduljon bizalommal az Óhegy Ingatlanhoz, ahol gyakorlott és az ingatlan eladásban jártas szakemberekkel tud sikert elérni! A közvetítői díj, amivel dolgozik az irodánk, az 2,5-3%. Találkozzunk, egyeztessünk és hamarosan sikeres üzletet tud kötni a segítségünkkel! A gyors ingatlan eladásnak nem kell úgy történnie, hogy Ön rosszul jár vele!

A fővárosi Óhegy Ingatlannak már számos, sikeresen lebonyolított ingatlan eladás szerepel a referenciái között. A lakását, házát, egyéb ingatlanát bízza egy sikeres és megbízható ingatlanközvetítőre! A szolgáltatásainkról kérjen bővebb tájékoztatást a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

ingatlanok eladása és vásárlása Az ingatlaneladás nem mindig egyszerű és gyors, ám egy tapasztalt ingatlanos sokat segíthet, hogy nem legyen szükség hosszadalmas várakozásra.

Egy ingatlan eladásának gyorsasága rengeteg körülménytől függ: az árától, az állapotától, az elhelyezkedésétől, a méretétől, és még hosszasan sorolhatnánk, azonban leginkább a kereslet az, ami meghatározza, hogy mennyi időn belül lehet értékesíteni egy ingatlant. Napjainkban persze nem is kérdés, hogy nagy a kereslet, és bár az utóbbi időben mintha meg-megtorpanna az ingatlanok eladása és vásárlása, de rövid időn belül újra felpörög, az árak pedig minimum stagnálnak, de inkább emelkednek.

Sokan mégis hónapokig, sőt, akár évekig is árulják az ingatlanjukat, ami szintén rengeteg tényezőre vezethető vissza, de a legfontosabb valószínűleg az, hogy a meghirdetett ingatlan híre nem jut el a potenciális vásárlókhoz. Erre persze több lehetőség is létezik: újságokban és internetes portálokon kell hirdetni, amelyeket sokan megnéznek, de az ingatlanos bevonása a legmegfelelőbb mód, ha gyorsan szeretnénk az ingatlant eladni.

Egy profi ingatlanos minden létező felületet ismer, ahol meg lehet hirdetni egy eladó ingatlant, és persze meg is hirdeti azt, ráadásul rendelkezik egy olyan ügyfélkörrel is, amelyik vásárolni szeretne, így pedig ajánlani tudja az eladó lakást, vagy házat egy olyan vevőjelöltnek, aki épp ezt keresi. Érdemes tehát megbízni egy szakembert az ingatlan eladásával, hiszen nem csak gyorsabb, de minden teendőt levesz a vállunkról a hirdetések kezelésétől kezdve egészen a szerződés előkészítéséig.

Ha szeretné az ingatlanát eladni, az Óhegy Ingatlan az Ön rendelkezésére is áll! Lebonyolítjuk Ön helyett a hirdetést, a z ingatlan bemutatását a lehetséges vevőknek, valamint az adás-vételt is rövid határidővel és mindössze 2,5-3% közvetítői díjért. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne megbízni bennünket ingatlanok eladásával, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

ingatlan eladás és ingatlan bérbeadás Az ingatlan eladás és ingatlan bérbeadás legyen egyszerű, bízza ránk! Az ingatlan piacon betöltött tevékenységünk az Ön érdekeit támogatja!

Az ingatlan egy kifizetőd befektetés, aminek az értéke egyre inkább növekszik. Az aktuális piaci helyzettől függetlenül is megéri ingatlanba fektetni, mert ha már megtette, jövedelme is származhat belőle. Az ingatlan eladás és ingatlan bérbeadás két különböző lehetőség arra, hogyan válik egy lakásból, házból anyagi forrás, illetve szinte azonnali pénz.

A minél gyorsabb és sikeresebb üzlet megkötéséhez forduljon hozzánk bizalommal és legyen az ügyfelünk! Az ingatlan eladás és ingatlan bérbeadás sokkal egyszerűbb, ha ingatlaniroda intézi, olyan szakemberekkel, akik célorientáltan tudnak foglalkozni a rájuk bízott ingatlannal, az ügyfél igényei szerint.

Az Óhegy Ingatlan szolgáltatásait igénybe tudja tenni akár azonnal. A teljes körű ügyintézés és a korrekt díjak minden ügyfél számára garantáltak. A bővebb tájékoztatáshoz lépjen velünk kapcsolatba minél előbb!

ingatlan értékesítés Egy ingatlan értékesítése nem mindig egyszerű, ám mi azért dolgozunk, hogy Önnek ezzel egyáltalán ne legyen semmi dolga!

Az ingatlanok értékesítésének gyorsasága számtalan tényezőtől függ: elsődlegesen természetesen az ár a leginkább meghatározó, de hiába olcsó, ha rossz állapotú - bár ezen még lehet változtatni -, vagy rossz környéken helyezkedik el. Lehet azonban bármilyen jó és olcsó egy ingatlan, ami ráadásul a legjobb környélen is áll, ha a vevőjelöltekhez nem jut el a híre. Az ingatlanok értékesítésének ez a leginkább sarkalatos pontja, és a legtöbben emiatt várakoznak hónapokig, sőt, akár évekig is, mire nagy nehezen túl tudnak adni a lakásukon.

Annál könnyebb az ingatlan értékesítése, minél több érdeklődőt vonz; ez egyfajta alapvetés. A legelső szinte sosem vásárolja meg a lakást, ám a továbbiak közül valaki minden valószínűség szerint igen, nekik viszont látniuk is kell azt, hiszen csak nagyon kevesen annyira bátrak, hogy látatlanban adnak ki egy sokmilliós összeget. Ez pedig idő, méghozzá rengeteg, amit rá kell áldozni az adott ingatlanra, hiszen mindenkit körbe kell vezetni, minden fontos tudnivalót át kell adni, meg kell válaszolni a felmerülő kérdéseket, és, ha felmerül a vásárlási szándék, a papírmunkát is el kell végezni, méghozzá a szabályoknak megfelelően. Ezt a legtöbb tulajdonos képtelen önmaga megoldani; ezért is érdemes az ingatlan értékesítését inkább szakértőkre bízni.

Ha szeretné értékesíteni az ingatlanát, az Óhegy Ingatlan teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésére! Megkönnyítjük a folyamatot, lebonyolítjuk az adás-vételt, mindezt ráadásul viszonylag rövid idő alatt, és mindössze 2,5-3% közvetítői díjért cserébe! Válassza Ön is a mi szakértelmünket, és garantáljuk, hogy ezt a döntését nem fogja megbánni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az ingatlan értékesítésének menetével kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Ingatlan eladás teljes körű ügyintézéssel

Ingatlan eladás teljes körű ügyintézéssel. Válassza a könnyebb utat, bízza magát maximálisan profi szakemberre, és időt, energiát takaríthat meg! 

Az ingatlan eladás és az ezzel kapcsolatos ügyintézés sokak számára óriási terhet jelenthet. A munkavégzés, magánéleti teendők mellett nem jut kellő figyelem erre is, így előfordulhat, hogy az ember olyan helyzetekbe fut bele, amik csak tovább nehezítik a körülményeket. Amennyiben Ön gördülékenyebbé tenné az eladás folyamatát, forduljon bizalommal profi szakemberhez!

Olyan személlyel, aki, nap, mint nap teljeskörűen lebonyolít ingatlan eladásokat, sokkal egyszerűbb helyzetbe kerülhet. Nincsenek akadályok, mivel rendelkezésre állnak azok a naprakész információk, amelyekkel a bonyodalmak elkerülhetők. Rengeteg időt, energiát lehet megtakarítani, és a kényes szituációk, rossz üzletek miatt sem kell aggódni.

Az ingatlan eladás velünk gördülékeny és egyszerű! Ha szeretne profi segítséget kapni, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

 

Ingatlan eladás

Az ingatlan eladással ne töltsön sok időt, adja profik kezébe a dolgot! Az ingatlan piacon gyorsan kell cselekedni, ne késsen le a lehetőségekről!

A lakását, házát vagy egyéb ingatlanát szeretné eladni, de nem igazán van tisztában azzal, hogyan kell ezt jól csinálni? Sürgősen szeretne túladni az ingatlanon, lehetőleg a legjobb áron?  Önnek nem kell ingatlan eladással foglalkoznia, csak bízza profi ingatlanosra ezt az ügyet! Egy jó ingatlanos jól tudja hogyan kell vonzóvá tenni az ingatlant, milyen vásárlók számára kell meghirdetni és hogyan kell minél előnyösebb árat elérni.

A hirdetők közül sokan új ingatlant is keresnek a régi helyett. Az ingatlan vásárlás komoly felelősség és időigényes dolog. Ne foglalkozzon a kettővel egyszerre, az ingatlan eladást csak bízza ránk, az Óhegy Ingatlanra! Ha szeretne velünk szerződést kötni, kedvező közvetítői díjakkal, csak keressen bizalommal! Kedvező feltételekkel teljes körű ügyintézéssel dolgozunk és ügyfélbarát módszerekkel végezzük a munkánkat!

 

Ingatlan eladás

Ingatlan eladás és vásárlás gördülékenyen? Lehetséges! Az Óhegy Ingatlan teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, alacsony közvetítői díjért cserébe! 

Az ingatlan eladás néha hosszadalmas, akár hónapokig is tarthat, mire jelentkezik az ideális vevő. Ha saját magunk végezzük az eladással kapcsolatos feladatokat, vagyis a hirdetésfeladást és a vevőjelöltekkel való kommunikációt, az ingatlan megmutatását, az bizony gyakran idegőrlő, ráadásul rengeteg időt és energiát elvesz. Hogy mit tehet, hogy ezt elkerülje? Bízza az ingatlan eladást az Óhegy Ingatlanra, illetve forduljon hozzánk akkor is, ha ház vásárlás előtt áll! 

A sikeres ingatlan eladás egyik kulcsa a megfelelő hirdetés, a megfelelő helyen. Fontos, hogy a hirdetés minden lényeges információt tartalmazzon, csábító legyen, a képek megmutassák az előnyöket, ugyanakkor az olvasó reális képet kapjon. Ezzel elkerülhető, hogy teljesen komolytalan vevőjelöltek jelentkezzenek, és feleslegesen pazaroljunk időt az ingatlan bemutatására. Annak, aki igazán gördülékenyen, gyorsan és kevés idő ráfordításával szeretné lebonyolítani az ingatlan eladását, érdemes felkeresnie cégünket, ugyanis teljes körű ügyintézést biztosítunk, alacsony, 2,5-3%-os közvetítői díjért cserébe. Így rengeteg időt és energiát spórolhat, és elkerülheti az idegőrlő, hosszadalmas folyamattal járó stresszt. 

És, hogy miért forduljon hozzánk, ha ház vásárlás előtt áll? Mert honlapunk áttekinthető, hirdetéseink korrektek, minden fontos adatot tartalmaznak, és biztos lehet benne, hogy valós információkat kap az ingatlanokról. Nálunk nem futhat bele olyanba, hogy megtévesztő leírás miatt feleslegesen néz meg egy lakást, így a ház vásárlás gördülékeny, gyors és csalódásoktól mentes. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keresse bizalommal az Óhegy Ingatlant, és bízza ránk az ingatlan eladást vagy találja meg nálunk új otthonát! Ha kérdése merült fel a szolgáltatással kapcsolatosan, forduljon bátran munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állnak rendelkezésére mindenben! 

Ingatlan eladás

Ingatlan eladással kapcsolatban hatékony segítséget kaphat. Forduljon szakemberhez, akivel rengeteg időt, energiát spórolhat meg a folyamat során!

Az ingatlan eladás sokak számára azért jelenthet kihívást, mert nem tudnak kellő időt, figyelmet fordítani a folyamatra. Egyesek elég hamar szembesülhetnek azzal, hogy a munkájuk, mindennapi teendőik mellett nem igazán tudnak foglalkozni az érdeklődőkkel, hirdetés kezelésével. Emiatt előfordulhat, hogy csak jóval később sikerül túladni a házon vagy lakáson, ezt pedig nem mindenki engedheti meg magának.

Ha profi ingatlanos segítségét kérik az érintettek, rengeteg időt, energiát spórolhatnak meg. Ameddig ők a feladataikkal foglalkoznak, a szakember mindent intéz, amik az ingatlan eladással kapcsolatban felmerülhetnek. Hozzáértőtől hatékony segítséget kaphatnak a tulajdonosok, akik így hamar túladhatnak a házukon, lakásukon.

Profival könnyebb az eladás, válassza Ön is bátran az egyszerűbb utat! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzám bizalommal a megadott elérhetőségeimen, ahol készséggel állok az érdeklődők rendelkezésére.

ingatlan értékesítés

Ingatlan értékesítéssel kapcsolatban megéri szakemberhez fordulni. Válassza a kényelmesebb, gyorsabb megoldást, profival könnyebb az eladás!

Ha ingatlan eladásról van szó, sokan vágnak neki egyedül az értékesítésnek, azonban ez ebben a formában igencsak hosszadalmas lehet. Ha az embernek nincs kellő rálátásra a területre, ingatlanpiacra, és nincs tisztában az aktualitásokkal sem, hosszú időbe is telhet, mire sikerül túladni a házon vagy a lakáson. Ahhoz, hogy az ingatlan értékesítése minél előbb megtörténjen, és el lehessen kerülni a buktatókat, kockázatos helyzeteket, célszerű profi szakember segítségét kérni az eladáshoz.

Az ingatlan értékesítése valódi hozzáértővel kifejezetten gyerekjáték lesz. Ezen a területen több éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezem, folyamatosan követem az aktualitásokat, változásokat. Az ingatlan értékesítés előtt bátran kérdezhet, hasznos információkat, tanácsokat kaphat, amelyek csak tovább segíthetik az eladás menetét. A mindennapi teendők mellett óriási kihívást jelenthet egyeseknek még az ingatlan értékesítésével kapcsolatos feladatokat is magukra vállalniuk. Ha rám bízzák az érdeklődők az eladást, rengeteg tehertől szabadulhatnak meg. Ameddig a háztartással, munkával foglalkoznak, gondoskodom arról, hogy a ház vagy lakás mihamarabb megtalálja új tulajdonosát. A hirdetés elkészítését sem lehet a véletlenre bízni: igényes fotókkal, részletes leírásokkal nagyon meg lehet könnyíteni az emberek helyzetét, így számos felesleges kört kerülhetünk el.

Ingatlan értékesítés előtt áll? Keressen bizalommal, és nem kell foglalkoznia az érdeklődők fogadásával, hirdetés feladásával, teljeskörű segítséget kaphat, valódi szakértőtől! A szolgáltatást az ügyfelek kedvező feltételekkel érhetik el. Ha régóta árulja otthonát, ez esetben is fordulhat hozzám, így végre pontot tehet az ügy végére. Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy rám bízná az értékesítést, lépjen kapcsolatba velem a megadott elérhetőségeimen, ahol készséggel állok a leendő ügyfelek rendelkezésére.

ingatlanértékesítés

Ingatlanértékesítés kedvező feltételekkel, teljes körű szolgáltatás keretein belül! Bízza ránk magát, ha gyorsan szeretne vevőt találni eladó házára! 

Egy ingatlant nem mindig egyszerű eladni, ugyanis sok mindentől függ, hogy milyen gyorsan sikerül vevőt találni. Természetesen magának az eladó lakásnak az ár-érték aránya a legfontosabb, de nem szabad alábecsülni az ingatlanpiac alakulásának jelentőségét sem. Ha Ön szeretné gyorsan megtalálni az ideális vevőt, bízza magát ingatlanértékesítéssel foglalkozó cégünkre! 

Az ingatlanértékesítést teljes körű szolgáltatás keretein belül végezzük, méghozzá kedvező áron. Célunk, hogy ügyfeleink számára a lehető leggyorsabban megtaláljuk a vásárlót, és minden, ezzel kapcsolatos teendőt elvégzünk. Igény szerint ügyvédi közreműködést is tudunk biztosítani az adás-vétel lebonyolításához. A részletekért érdemes velünk felvenni a kapcsolatot. 

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük az ingatlanértékesítéssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen válaszolunk minden kérdésére! 

ingatlan értékesítés Az ingatlan értékesítés legyen a mi dolgunk! Bízza ránk az eladást, most alacsonyabb közvetítői díjért cserébe!

Sokan nem szeretik az ingatlanjuk eladását profikra bízni, mert sokallják a szolgáltatás díját, illetve a siker díj nagyságát. Az ingatlanközvetítő segítségével sokat nyerhet, hiszen számos előnnyel jár az, ha nem úgy próbálja értékesíteni ingatlanát valaki, hogy nincs tapasztalata az ingatlanpiacon. Most még többet nyerhet, ugyanis alacsonyabb díjat kérünk a februárban megkötött szerződésekre! Itt az alkalom, hogy sikeresen eladja a lakását, házát, de mégis több pénz maradjon a zsebében! Forduljon bizalommal az Óhegy Ingatlanhoz és értékesítse ingatlanát profi csapat közreműködésével!

Minden ügyfelünknek, aki februárban szerződést köt velünk ingatlan értékesítésre, csupán, bruttó 2 %-kos közvetítői díjat számítunk fel! A kizárólagos szerződés mellé jár a legkedvezőbb engedmény, de azok is jól járnak, akik nem kizárólagos szerződést szeretnének velünk kötni, hiszen ezekre a megállapodásokra is csupán 2,5%-kos sikerdíj vonatkozik! Itt a nagyszerű alkalom, hogy a pezsgő ingatlanpiacból a legtöbbet hozza ki, gyorsan eladja az ingatlanát, a legkisebb költségekkel! A szolgáltatással minden szempontból jól jár, hiszen az ingatlan értékesítésben profik vagyunk! Önnek nem kell fényképeznie az ingatlant, nem kell hirdetést fogalmaznia, sem pedig a megtekintéseket intézni! Az ingatlan értékesítés minden lépését elvégezzük a tulajdonos nevében, a tranzakciót pedig teljes körű ügyintézéssel bonyolítjuk le. A teljes körű ügyintézés segít abban, hogy az ügyvéd megbízása, a szerződés kötés vagy a találkozók megszervezése se legyen gond.

Ha azt tervezi, hogy hamarosan eladja a lakását vagy a házát, egyéb ingatlanát, akkor a február az ideális hónap arra, hogy lépjen! Kizárólagos szerződésre 2%, nem kizárólagos szerződésre csak bruttó 2,5% sikerdíjjal számolhat, profi ügyintézéssel! Amennyiben kérdése van, szeretné átbeszélni velünk a részleteket, lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeinken!

eladó ingatlanok Óhegy Ingatlan Budapesten ügyfélbarát szolgáltatásokkal, megfizethető árakkal várja ügyfeleit! Keressen minket, ha ingatlant adna el vagy vásárolna! 

Az ingatlan adás-vételnek megvannak a nehézségei, eladói és vásárlói oldalról egyaránt. Egyáltalán nem könnyű megtalálni az ideális vevőt, de sajnos az sem egyszerűbb, hogy ráleljünk a tökéletes házra, amiben el tudjuk képzelni az életünket és még az ára is megfelelő. Ám a dolgok egycsapásra könnyebbé válnak, ha felkeresi cégünket, az Óhegy Ingatlant, ahol segítünk a teljes adás-vételi ügy lebonyolításában, elejétől a végéig. Az ingatlanos szolgáltatástól sokan ódzkodnak, hiszen nem ingyenesen igénybe vehető, pedig mindenképp megéri élni a lehetőséggel! 

Természetesen nem biztos, hogy kapásból az első ingatlanos cég ajánlatával elégedett lesz, általában megéri többet is felkeresni. Ön is ebben a cipőben jár? Akkor ne menjen tovább, hanem forduljon az Óhegy Ingatlanhoz, mert most különleges ajánlattal várjuk! A 2022 január és február hónapban kötött kizárólagos szerződéseket bruttó 2 %-os közvetítői díjért vállaljuk, nem kizárólagos szerződéskötéskor pedig bruttó 2,5 %-os díjat kérünk! Ezt az akciót nem érdemes kihagyni, hiszen rendkívül kedvező. Természetesen továbbra is a tőlünk megszokott, tejes körű ügyintézést biztosítjuk, vagyis ügyfeleinknek rengeteg időt és energiát spórolunk meg. Az Óhegy Ingatlan vállalja, hogy a komoly érdeklődők részére bemutatjuk az ingatlant, folyamatosan tartjuk velük és persze Önnel is a kapcsolatot. Önnek nincs más dolga, mint hogy megosztja velünk a lakással vagy házzal kapcsolatos részleteket, a többiről pedig mi gondoskodunk! Az ideális vevő megtalálása után az adás-vétel teljes, minden jogszabálynak megfelelő lebonyolításában is számíthat az Óhegy Ingatlanra

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné kihasználni az Óhegy Ingatlan év eleji akcióját, ne habozzon, a részletekért bátran keressen fel minket! A honlapunkon megadott elérhetőségeinken fordulhat hozzánk bővebb tájékoztatásért, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére. 

eladó ingatlanok Eladó ingatlant keres, ami minden szempontból megfelel az elképzeléseinek, vagy épp egy ingatlan eladása a célja? Mindkettőben segíthetünk Önnek!

Egy ingatlan eladása, illetve megvásárlása olyan műveletek, amelyekhez elkél a szakértő segítség. Mivel sokmilliós összegekről van szó, a bizalom csupán részletkérdés, és jobb mindent a szabályoknak megfelelően, minél nagyobb biztonságban intézni. Azok számára, akik nem ismerik ki magukat az ingatlanpiacon, vagy épp első ingatlanügyletüket szeretnék nyélbe ütni, ajánlott egy tapasztalt ingatlanközvetítő bevonása, de azoknak is érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást, akik otthonosabban mozognak ezen a területen.

Az eladó ingatlanokból sosincs hiány, sőt, kifejezetten nehéz eligazodni a hatalmas kínálatban; az ingatlanközvetítő feladata, hogy ebben segítséget nyújtson. A vásárló igényeit felmérve kizárólag olyan lakásokat, illetve családi házakat mutat meg, amelyek megfelelhetnek, így nem szükséges felesleges köröket futni a kevésbé, vagy épp egyáltalán nem megfelelő ingatlanok megtekintésével, ami komoly időveszteséget jelenthetne. Ami az ingatlan eladását illeti, hasonló a helyzet, hiszen a tulajdonosnak nem kell semmit sem tennie az üzlet érdekében, csupán a szerződés aláírásakor kell megjelennie.

Fontos tudni, hogy az ingatlan eladása egy ingatlanközvetítő által nyújtott, teljes körű szolgáltatás, azaz a szakember az ingatlanok bemutatásától a szerződés megkötéséig folyamatosan 'fogja a kezét' mind az eladónak, mind a vevőnek. Ehhez természetesen egy úgynevezett közvetítői díj is társul, aminek mértéke változó, de minden esetben a vételár egy bizonyos százaléka.

Amennyiben az Óhegy ingatlant választja ingatlan eladásához, biztos lehet a teljes körű ügyintézésben, valamint az alacsony, mindössze 2,5-3 %-os közvetítői díjban. Ha felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége eladó ingatlanjainkkal, vagy épp az ingatlaneladással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

ingatlanközvetítő Ingatlanközvetítő cégünk készséggel áll rendelkezésére! Kedvező közvetítői díjért cserébe teljes körű ügyintézést biztosítunk, bízza ránk magát Ön is! 

Vannak, akik ódzkodnak attól, hogy ingatlanközvetítőre bízzák ingatlanjuk eladását, mert úgy gondolják, hogy ez egy drága szolgáltatás, amit nem éri meg igénybe venni. Ez azonban tévedés! Persze rendkívül fontos, hogy találjunk egy megbízható ingatlanközvetítőt, akivel valóban megéri szerződni. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy honnan tudhatja, hogy megbízhat-e az adott cégben? 

A jó ingatlanközvetítő egyik legfontosabb jellemzője, hogy könnyen elérhető. Így egyrészt Ön, mint eladó is könnyen és gyorsan meg tud vele beszélni mindent, másrészt nem mulaszt el egyetlen potenciális vásárlót sem azért, mert nem ér rá felvenni a telefont. Fontos, hogy az ingatlanközvetítő pontosan képbe kerüljön az eladó lakással kapcsolatban. Bizonyára rengeteg kérdése lesz Önhöz is és alaposan megnézni majd személyesen is az ingatlant, illetve a környékét. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az érdeklődők kérdéseire egyből válaszolni tudjon, így ráadásul azonnal ki is szűrheti a komolytalan jelentkezőket. Egy megbízható ingatlanközvetítő mindent részletesen rögzít a szerződében. Ez Önt, mint eladót, és őt is védi, és elejét veszi a későbbi vitás helyzeteknek. Természetesen valamennyire rugalmasnak is kell lennie e tekintetben, hiszen mindenkinek lehetnek egyedi kérései, számtalan különleges helyzet adódhat, de ezeket is rögzíteni kell. Egy jó ingatlanközvetítő szól, ha valami hibát észlel, például nem reális az ingatlan ára. A szakember keresésénél érdemes arra is figyelni, hogy teljes körű ügyintézést vállaljon: az ideális vásárló megtalálása után segítse végig a teljes adás-vételi folyamatot. 

Amennyiben Ön éppen egy megbízható ingatlanközvetítő után kutat, aki a fentieken túl még a kedvező árakra is odafigyel, a legjobb helyen jár! Az Óhegy Ingatlan teljes körű ügyintézést nyújt 2,5-3%-os közvetítői díjért cserébe, így minden szempontból remek választás. Bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal! 

ház eladás Ingatlan eladás teljes körű ügyintézéssel, kedvező közvetítői díjért, megbízható cégtől! Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásunkat! 

Azt, hogy egy ingatlant a meghirdetéstől számítva milyen gyorsan vesznek meg, rengeteg tényező befolyásolja. Természetesen elsődleges az ár-érték arány, amibe beletartozik az elhelyezkedés,  az állapot, a méret, a kialakítás és persze az ár, de nem szabad alábecsülni magát a hirdetést sem. Ha valaki arra törekszik, hogy a lehető leggyorsabban végbe menjen az ingatlan eladás és ne kelljen feleslegesen számtalan érdeklődővel találkoznia, akkor érdemes profikra bíznia a feladatot. 

Egy ház eladása csak nagyon ritkán sikerül 'elsőre', azaz kevés esély van rá, hogy már az első érdeklődő meg is veszi. Általában sokan érdeklődnek, köztük van, aki néhány kérdés után rájön, hogy másra számított, de az sem ritka, hogy szeretnék megnézni személyesen is az ingatlant. Ez sok időt elvisz a lakástulajdonostól, ezért aki nem szeretne feleslegesen időt tölteni az érdeklődőkkel, annak érdemes keresnie egy profi ingatlanost. 

Amennyiben Ön is éppen ezt fontolgatja, a legjobb helyen jár, ugyanis mi teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Ha ránk bízná az ingatlan eladást, Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket, és mindent mást mi intézünk. Vállaljuk az érdeklődők fogadását, a lakás bemutatását és természetesen számíthat ránk az adás-vétel lebonyolításában is. Szolgáltatásunkkal rengeteg időt és energiát spórolhat, ugyanakkor biztos lehet benne, hogy az ingatlan eladás jó kezekben van. A teljes körű ügyintézés ellenére kedvező szolgáltatási díjért cserébe dolgozunk, melynek mértéke hozzávetőleg 2,5-3%. 

Lakása eladását tervezi? Vágjon bele profi segítséggel! Ha felkeltettük az érdeklődését, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott telefonszámon vagy e-mail címen, szívesen állunk rendelkezésére az ingatlan eladásban! Munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére, és tájékoztatják a részletekről. 

ingatlan eladás

Ingatlan eladás és vásárlás profi irányítással! Az ingatlanközvetítés komoly segítség, ha a megfelelő helyen veszi igénybe!

Miért van az, hogy az ingatlanirodák, ingatlanközvetítők gyakran negatív kritikát kapnak és sokan inkább elkerülik őket? Ennek az az oka, hogy sajnos sok az olyan iroda, ahol kizárólag a nyereséget tartják szem előtt az ügyfelek érdekei helyett. Pedig az ügyfél képviselete és az számára előnyös üzlet nyélbe ütése az ingatlanközvetítő feladata, legyen szó ingatlan eladásról vagy vásárlásról.

Tehát minden lakás tulajdonosnak vagy lakás keresőnek fontos arra ügyelnie, hogy körültekintően válasszon segítőt az ingatlanközvetítéshez. Ha nem így tesz, akkor könnyen az áldozatául eshet olyan ismert és kevésbé ismert trükköknek, amiket az ingatlan eladás és vásárlás során bevetnek egyes, kevésbé jellemes ingatlanosok. Milyen trükkök ezek?

A legfontosabb, hogy semmit nem szabad aláírni alapos átolvasás nélkül, mert könnyen előfordulhat, hogy az ingatlanos javát szolgálja egy-egy határidő, kitétel stb. Az ingatlan eladás során az ingatlanost megilleti a vételár egy bizonyos százaléka a szolgálataiért cserébe. Ha túl magas a jutalék, az már nem a megbízó javát szolgálja, ahogyan az sem, ha az ingatlanos az ingatlan árát változtatja, de a legmagasabból kér százalékot. Előfordulhat az is, hogy az ingatlanos kizárólagos szerződést akar kötni az ingatlan eladására, de ettől még nem biztos, hogy a tulajdonos a legjobb ajánlatot tőle kapná.

Az ingatlanközvetítő alkalmazása komoly segítség vagy éppen súlyos hátrány lehet. Döntsön megfontoltan a saját érdekében! Forduljon az Óhegy Ingatlanhoz, ha ingatlan eladást vagy vásárlást tervez és minél előbb, sikeresen szeretne tranzakciót lebonyolítani! A korrekt hozzáállás, az ügyfélközpontú és teljes körű ügyintézés alapvető szolgáltatásaink közé tartoznak. Nálunk a a közvetítői díj mértéke, 2,5-3 % az eladási árból. Amennyiben érdeklődik a munkánk iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén!
Óhegy Ingatlaniroda +36308705310 ohegyingatlan@gmail.com Ingatlan értékesítés, megbízható szolgáltatások, naprakész ingatlanosok, bízza profikra az eladást, és időt, energiát spórolhat! logo 1104 Budapest, Mádi utca 122.