ingatlanközvetítő Ingatlanközvetítő cégünk készséggel áll rendelkezésére! Kedvező közvetítői díjért cserébe teljes körű ügyintézést biztosítunk, bízza ránk magát Ön is! 

Vannak, akik ódzkodnak attól, hogy ingatlanközvetítőre bízzák ingatlanjuk eladását, mert úgy gondolják, hogy ez egy drága szolgáltatás, amit nem éri meg igénybe venni. Ez azonban tévedés! Persze rendkívül fontos, hogy találjunk egy megbízható ingatlanközvetítőt, akivel valóban megéri szerződni. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy honnan tudhatja, hogy megbízhat-e az adott cégben? 

A jó ingatlanközvetítő egyik legfontosabb jellemzője, hogy könnyen elérhető. Így egyrészt Ön, mint eladó is könnyen és gyorsan meg tud vele beszélni mindent, másrészt nem mulaszt el egyetlen potenciális vásárlót sem azért, mert nem ér rá felvenni a telefont. Fontos, hogy az ingatlanközvetítő pontosan képbe kerüljön az eladó lakással kapcsolatban. Bizonyára rengeteg kérdése lesz Önhöz is és alaposan megnézni majd személyesen is az ingatlant, illetve a környékét. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az érdeklődők kérdéseire egyből válaszolni tudjon, így ráadásul azonnal ki is szűrheti a komolytalan jelentkezőket. Egy megbízható ingatlanközvetítő mindent részletesen rögzít a szerződében. Ez Önt, mint eladót, és őt is védi, és elejét veszi a későbbi vitás helyzeteknek. Természetesen valamennyire rugalmasnak is kell lennie e tekintetben, hiszen mindenkinek lehetnek egyedi kérései, számtalan különleges helyzet adódhat, de ezeket is rögzíteni kell. Egy jó ingatlanközvetítő szól, ha valami hibát észlel, például nem reális az ingatlan ára. A szakember keresésénél érdemes arra is figyelni, hogy teljes körű ügyintézést vállaljon: az ideális vásárló megtalálása után segítse végig a teljes adás-vételi folyamatot. 

Amennyiben Ön éppen egy megbízható ingatlanközvetítő után kutat, aki a fentieken túl még a kedvező árakra is odafigyel, a legjobb helyen jár! Az Óhegy Ingatlan teljes körű ügyintézést nyújt 2,5-3%-os közvetítői díjért cserébe, így minden szempontból remek választás. Bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal! 

ház eladás Ingatlan eladás teljes körű ügyintézéssel, kedvező közvetítői díjért, megbízható cégtől! Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásunkat! 

Azt, hogy egy ingatlant a meghirdetéstől számítva milyen gyorsan vesznek meg, rengeteg tényező befolyásolja. Természetesen elsődleges az ár-érték arány, amibe beletartozik az elhelyezkedés,  az állapot, a méret, a kialakítás és persze az ár, de nem szabad alábecsülni magát a hirdetést sem. Ha valaki arra törekszik, hogy a lehető leggyorsabban végbe menjen az ingatlan eladás és ne kelljen feleslegesen számtalan érdeklődővel találkoznia, akkor érdemes profikra bíznia a feladatot. 

Egy ház eladása csak nagyon ritkán sikerül 'elsőre', azaz kevés esély van rá, hogy már az első érdeklődő meg is veszi. Általában sokan érdeklődnek, köztük van, aki néhány kérdés után rájön, hogy másra számított, de az sem ritka, hogy szeretnék megnézni személyesen is az ingatlant. Ez sok időt elvisz a lakástulajdonostól, ezért aki nem szeretne feleslegesen időt tölteni az érdeklődőkkel, annak érdemes keresnie egy profi ingatlanost. 

Amennyiben Ön is éppen ezt fontolgatja, a legjobb helyen jár, ugyanis mi teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Ha ránk bízná az ingatlan eladást, Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket, és mindent mást mi intézünk. Vállaljuk az érdeklődők fogadását, a lakás bemutatását és természetesen számíthat ránk az adás-vétel lebonyolításában is. Szolgáltatásunkkal rengeteg időt és energiát spórolhat, ugyanakkor biztos lehet benne, hogy az ingatlan eladás jó kezekben van. A teljes körű ügyintézés ellenére kedvező szolgáltatási díjért cserébe dolgozunk, melynek mértéke hozzávetőleg 2,5-3%. 

Lakása eladását tervezi? Vágjon bele profi segítséggel! Ha felkeltettük az érdeklődését, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott telefonszámon vagy e-mail címen, szívesen állunk rendelkezésére az ingatlan eladásban! Munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére, és tájékoztatják a részletekről. 

ingatlan eladás

Ingatlan eladás és vásárlás profi irányítással! Az ingatlanközvetítés komoly segítség, ha a megfelelő helyen veszi igénybe!

Miért van az, hogy az ingatlanirodák, ingatlanközvetítők gyakran negatív kritikát kapnak és sokan inkább elkerülik őket? Ennek az az oka, hogy sajnos sok az olyan iroda, ahol kizárólag a nyereséget tartják szem előtt az ügyfelek érdekei helyett. Pedig az ügyfél képviselete és az számára előnyös üzlet nyélbe ütése az ingatlanközvetítő feladata, legyen szó ingatlan eladásról vagy vásárlásról.

Tehát minden lakás tulajdonosnak vagy lakás keresőnek fontos arra ügyelnie, hogy körültekintően válasszon segítőt az ingatlanközvetítéshez. Ha nem így tesz, akkor könnyen az áldozatául eshet olyan ismert és kevésbé ismert trükköknek, amiket az ingatlan eladás és vásárlás során bevetnek egyes, kevésbé jellemes ingatlanosok. Milyen trükkök ezek?

A legfontosabb, hogy semmit nem szabad aláírni alapos átolvasás nélkül, mert könnyen előfordulhat, hogy az ingatlanos javát szolgálja egy-egy határidő, kitétel stb. Az ingatlan eladás során az ingatlanost megilleti a vételár egy bizonyos százaléka a szolgálataiért cserébe. Ha túl magas a jutalék, az már nem a megbízó javát szolgálja, ahogyan az sem, ha az ingatlanos az ingatlan árát változtatja, de a legmagasabból kér százalékot. Előfordulhat az is, hogy az ingatlanos kizárólagos szerződést akar kötni az ingatlan eladására, de ettől még nem biztos, hogy a tulajdonos a legjobb ajánlatot tőle kapná.

Az ingatlanközvetítő alkalmazása komoly segítség vagy éppen súlyos hátrány lehet. Döntsön megfontoltan a saját érdekében! Forduljon az Óhegy Ingatlanhoz, ha ingatlan eladást vagy vásárlást tervez és minél előbb, sikeresen szeretne tranzakciót lebonyolítani! A korrekt hozzáállás, az ügyfélközpontú és teljes körű ügyintézés alapvető szolgáltatásaink közé tartoznak. Nálunk a a közvetítői díj mértéke, 2,5-3 % az eladási árból. Amennyiben érdeklődik a munkánk iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén!
Óhegy Ingatlaniroda +36308705310 ohegyingatlan@gmail.com Ingatlan értékesítés, megbízható szolgáltatások, naprakész ingatlanosok, bízza profikra az eladást, és időt, energiát spórolhat! logo 1104 Budapest, Mádi utca 122.