• http://www.facebook.com/ohegyingatlan
  • https://plus.google.com/107940567553222602864?prsrc=5
  • Flickr
  • Blogger
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Gyors keresés

Mit keres?:
Típus:
Helység:
Szobák min.:
Szobák max.:
Irányár min.:
Irányár max.:
Futés tipusa:

Szóbeli és írásbeli értékbecslést vállalunk!

ingatlan értékbecslés

Azt tervezi, hogy piacra dobja a lakását, vagy a házát? Most nem is érdemes az eladással várni, hiszen talán még soha nem voltak ilyen magasak az ingatlanárak, tehát szép összeget kaphat az eladásra kínált ingatlanért. Mielőtt azonban megfogalmazza a hirdetés szövegét, ne feledkezzen meg talán a legfontosabbról, az ingatlan áráról! Szükség lesz a pontos értékbecslésre, hogy se túl alacsony ne legyen az ár, se pedig irreálisan magas. Ugye, Ön sem szeretné, ha rosszul járna és kevesebbet kapna, mint amennyit valójában ér a ház, vagy a lakás?

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat már az ingatlaneladás elején! Ingatlanirodánk szívesen vállal a megbízói számára hivatalos értékbecslést szóban és írásban egyaránt. Ön csak felkeres minket, mi pedig a megbeszélt időpontban érkezünk, hogy felmérjük az ingatlant, és elvégezzük az értékbecslést. Ezután már olyan árat kérhet az érdeklődőktől, amit az valóban megér!

Amennyiben felkeltettük a figyelmét, lépjen kapcsolatba ingatlanirodánkkal a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen értékbecslést tőlünk!

Teljes körű ügyintézés ingatlan eladás, vagy vásárlás esetén? Segítünk!

teljes körű ügyintézés

Amikor az ember ingatlant szeretne eladni, vagy vásárolni, hirtelen azt sem tudja, hogy kihez forduljon az ezzel kapcsolatos ügyintézés megkezdéséért. Ez legfőképp azoknak okoz kihívást, akik először vásárolnának, vagy adnának el lakást, illetve családi házat. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, és inkább szakértőkre bízná a teljes körű ügyintézést, forduljon bizalommal ingatlanirodánkhoz!

Ingatlanirodánkkal gyors és egyszerű a teljes körű ügyintézés, legyen szó eladásról, vagy vásárlásról. Az ezzel kapcsolatos információkról naprakész tudással rendelkezünk, folyamatosan követjük a változásokat, így nemcsak a zökkenőmentes, teljes körű ügyintézés garantált, hanem a kellemetlen helyzetek elkerülése is. Laikusként az ember számos olyan esettel találkozhat, amikor ez előfordulhat, elég csak egy hiányzó, vagy aláíratlan dokumentumra gondolni. Mindezek kitolhatják az eladás, vagy vásárlás folyamatát, ami értelemszerűen nem túl kedvező.

Kerülje el velünk a kellemetlenségeket! Ingatlanirodánkban a tulajdoni lapok kiváltását és ügyvédi közreműködést is biztosítunk! Szolgáltatásaink igénybevételéért keressen bennünket elérhetőségeinken!

Miért érdemes profikra bíznia ingatlana eladását?

ingatlan eladás

Mit csinál egy ingatlanos? Hirdetést tesz közzé a megfelelő felületeken, az érdeklődőknek pedig megmutatja az eladó ingatlant. Sokan úgy gondolják, hogy ezért nem kell egy idegent felfogadni és jutalékot adni neki a kapott összeg árából. Miért érdemes mégis érdemes fontolóra venni, hogy profikra bízzuk az ingatlanunk eladását?

Egy ingatlanos nagy tapasztalattal rendelkezik. Ha egy ingatlan eladását rábízzák, előbb alaposan megismeri, amit értékesítenie kell, és igyekszik a legjobb tudása szerint eljárni. Látja az előnyeit és a hátrányait, azt, hogy mit lehet kihozni belőle és mennyiért lehet eladni. Képes azt a célcsoportot is meghatározni, akiket érdekelhet a lakás vagy ház.

Az érdeklődőknek az eladó ingatlan előnyeit domborítja ki, amikor bemutatja a helyet és képes meggyőzően fellépni, ha kell. Így akár a bizonytalan vásárlókból is lehetnek potenciális vevők. Míg egy profi képes objektíven szemlélni az eladása szánt ingatlant, a tulajdonos hajlamos érzelmi alapon dönteni, akár az ár kérdésében is. Egy ingatlanos az eladás egész folyamatát képes gördülékenyen, hidegvérrel levezényelni, szót ért a vevőkkel és segít az ügyintézésben is. Végül pedig az is jó pont, hogy ezzel nem Önnek kell törődnie!

Számtalan előnyt jelent hát szakértőre bízni az ingatlan eladását, éljen vele Ön is! Keressen minket elérhetőségeinken a részletekért!

Számítógép javítás a X., XVIII., és XIX. kerületben kiszállással.

Budapesti ingatlaniroda

Szeretne ingatlant eladni vagy vásárolni?
Forduljon bízalommal ingatlanirodánkhoz!

Szolgáltatásaink:

 

·  Szóbeli és írásbeli értékbecslést vállalunk.

·  Tulajdoni lapok kiváltása helyben.

·  3 napon belü ENERGIATANÚSÍTVÁNY 2 napon belül kedvezõ áron!
Lakás:0-39 nm 15.000 Ft,
40-99 nm 17.000 Ft,
100-199 nm 18.000 Ft
családi ház: 0-99 nm 20.000 Ft,
100-199 nm 22.000 Ft


·  Díjmentes, egyedi hitelek lebonyolítása. Ügyvédi közreműködés irodánkban.

·  Ingatlanát, telkét, stb. adatbázisunkba vesszük,

  és az Interneten, több helyen hirdetjük.

·  Apróhirdetésekben, képes hirdetésekben is hirdetjük ingatlanát.

·  Irodánkban csak az Önt igazán érdeklő ingatlanokat mutatjuk meg Önnek.

·  Ha igényli, ügyvédi közreműködést is biztosítunk 1% alatt.

 

Budapesti eladó ingatlanokat kínálunk, budapest eladó lakásokat kínálunk, budapest eladó házakat kínálunk, budapest eladó házakat kínálunk, budapest eladó lakásokat kínálunk.

Irodánkban legnagyobb számban elõfordul:

x.kerület eladó lakások, x.kerület eladó ingatlanok, x.kerület eladó házak, eladó házak kõbánya, eladó lakások kõánya, eladó ingatlan kkõánya, energiatanusítvány, zöldkártya, tulajdoni lap, ügyvédi közremõködés

  * A tájékoztatás nem teljeskoru! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! 
A részletekért érdeklödjön irodánkban!
Használja az ingatlankeresônket weboldalunkon.

Keressen a közösségi oldalakon is!