Ingatlankereső

Ingatlanirodánk 16 éves: ingatlaneladás, vásárlás profikkal!

ingatlaniroda

Ingatlaniroda, több éves tapasztalat, profi szakemberek, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatások, ne bízza a véletlenre az eladást, vásárlást!

Legyen szó ingatlan vásárlásról vagy eladásról, egyesek igencsak ódzkodnak az ezekkel kapcsolatos teendőktől. Sajnos gyakran lehet hallani rossz üzletekről, problémás ügyintézésekről, így nem csoda, hogy többen is aggódnak egy ilyen helyzetben. Amennyiben Önnek is vannak félelmei, és nem szeretne csalódni ingatlan vásárláskor, eladáskor, bízza magát 16 éves ingatlanirodánkra!

Ingatlanirodánkkal nem érhetik kellemetlen élmények, tapasztalatok. Profi csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy az ingatlan eladás vagy vásárlás a lehető leggördülékenyebb formában megtörténjen. Segítünk megtalálni álom otthonát, velünk nem jelenthet kihívást feltérképezni az ingatlanpiacot. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz irodánkkal.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Ingatlan eladáshoz, bérbeadáshoz is kérje profik segítségét!

ingatlan eladás

Az ingatlan eladás és az ingatlan bérbeadás is sikeresebb lehet szakember közreműködésével! Az ingatlan irodánk csapatában megbízhat, ha ingatlannal kapcsolatos ügyekhez szeretne szakmai segítséget kérni. A kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a legjobb ajánlatot kapja az ingatlanjáért és fáradtság nélkül tudja értékesíteni vagy bérlőt találni hozzá.

Az ingatlan eladás sok buktatóval jár, ahogyan a bérbeadás is időt és energiát követel meg a tulajdonostól. A hirdetések kezelése, az érdeklődőkkel való kapcsolattartás, az ingatlan pozicionálása és a komolytalan vásárlók, bérlők kiszűrése mind megkövetel egy fajta rutint. Mi ezt tudjuk nyújtani és a tapasztalatunkat az ingatlan piac működésével, aktualitásaival kapcsolatban.

Az ingatlan eladás és a bérbeadás is sikeresebb és az Ön számára kedvezőbb eredménnyel zárul, nem is beszélve a célok gyorsabb eléréséről, ha profi ingatlan irodára bízza a dolgot! A közzétett elérhetőségeinken várjuk megkeresését és válaszolunk kérdéseire is!

Eladó ingatlanok széles választékban, fedezze fel kínálatunkat!

eladó ingatlanok

Eladó ingatlanok gazdag választékával várja a vevőket ingatlanirodánk, kérje megbízható szakemberek közreműködését!

Ha ház vagy lakás vásárlásról van szó, sokan szeretnének olyan ingatlanirodához fordulni, ahol gazdag kínálatból válogathatnak, ugyanis így sokkal nagyobb az esély arra, hogy rövid időn belül megtalálják álmaik otthonát. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elvárásai, ismerkedjen meg az Óhegy Ingatlaniroda választékával!

Irodánk legfőbb célja, hogy az érdeklődők gyorsan, könnyedén megtalálják az igényeiknek megfelelő házat vagy lakást, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a változatos, széles kínálat kialakítására. Emellett fontosnak tartjuk a megbízható forrást is, nálunk nem érheti kellemetlenség a válogatás során. Az eladó ingatlanok kínálatát folyamatosan bővítjük, így, ha elsőre nem találná a megfelelő házat vagy lakást, ne essen kétségbe! Megvan az esély arra, hogy a frissen bekerülő ingatlanok között van álmai otthona.

Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Ingatlan eladás vagy bérbeadás: nálunk jó üzletet köthet!

ingatlan eladás, ingatlan bérbeadás

Ingatlan eladás, bérbeadás, kössön jó üzletet szakembereink közreműködésével, vagy találja meg megbízható albérlőjét!

Legyen szó ingatlan bérbeadásról vagy eladásról, egyesek nem igazán mernek egyedül, kellő tapasztalat és piaci rálátás nélkül belevágni a hirdetésekbe. Attól tartanak, hogy a fontos információk nélkül esetleg olyan üzletet kötnének, ami miatt például anyagi hátrányba kerülnének. Amennyiben Ön is aggódik emiatt, kérje inkább ingatlanirodánk szakembereinek segítségét az ingatlan eladáshoz vagy bérbeadáshoz!

Munkatársainknak kellő rálátásuk van a piac jelenlegi helyzetére, folyamatosan követik a változásokat, így nem fordulhat elő, hogy rossz üzletet kötne. Szakembereink minden fontos részletről tájékoztatják, közreműködésükkel még megbízható albérlőt is sokkal könnyebb lesz találni. Rengeteg stressztől, idegeskedéstől kímélheti meg magát ingatlanirodánkkal.

Bízza ránk bátran magát, segítünk, hogy az eladás vagy a bérbeadás menete zökkenőmentes legyen! Ha felkeltettük az érdeklődését, kérjen személyes megbeszéléshez időpontot, ehhez keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Kiadó ingatlanok az Óhegy Ingatlanirodától

ingatlaniroda

Kiadó ingatlant keres? Szerencsés az időszak, hiszen úgy tűnik, hogy csökkennek a bérleti díjak, és a választék is szélesedik. Ha kényelmesen szeretne válogatni az elérhető bérlemények között, ingatlanirodánk weboldalán megteheti!

Ingatlanirodánk igyekszik a lehető legminőségibb kínálatot bemutatni az ügyfelek számára, legyen szó eladó, vagy kiadó ingatlanokról. Budapest minden kerületét lefedjük, többféle ingatlantípus is megtalálható az adatbázisunkban, az árak pedig széles tartományban mozognak, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább megfelelőt. A kereső könnyen használható, hiszen csupán néhány adatot kell megadnia, ezt követően pedig már böngészheti is az érdeklődésének megfelelő, kiadó ingatlanokat. Érdemes rendszeresen felkeresnie oldalunkat, hiszen a kiadó ingatlanok listája folyamatosan változik és bővül!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kiadó ingatlanjaink iránt, és meg is találta a megfelelőt, keresse fel Ön is ingatlanirodánkat megadott elérhetőségeink egyikén!

Ingatlanközvetítőt keres? Lépjen kapcsolatba megbízható, felkészült munkatársainkkal!

tulajdoni lapok kiváltása

Manapság nagyon sok ingatlanközvetítő kínálatából válogathatnak az érdeklődők. Közülük sokaknak fontos, hogy felkészült, valóban megbízható szakembertől informálódjanak a lakásokról és az ingatlanpiac helyzetéről. Amennyiben Ön is a legjobbakat szeretné megtalálni, válassza ingatlanirodánk munkatársait!

Mivel fontosak számunkra az ügyfelek, és tisztában vagyunk az igényekkel, mindent megteszünk azért, hogy a legmegbízhatóbb, legfelkészültebb ingatlanközvetítőkkel dolgozzunk együtt. Naprakész munkatársainktól nagyon sok hasznos információt tudhat meg az ingatlanpiac változásáról, jelenlegi helyzetéről. Ezeknek a tudnivalóknak a birtokában sokkal könnyebb lesz majd kiválasztania álmai otthonát a kínálatból. Szakembereinkkel könnyedén eligazodhat a kínálatban, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz velük.

Ingatlanközvetítőinkkel sokkal gyorsabban és kényelmesebben találhatja meg álmai otthonát. Ha felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon, és egyeztessen időpontot munkatársainkkal!

Tulajdoni lapok kiváltása ingatlanirodánkban: felejtse el a sorban állást!

tulajdoni lapok kiváltása

A költözések az esetek nagy részében rengeteg időt, energiát felemésztenek, azonban vannak olyan hivatalos teendők, amikkel még a pakolás mellett is muszáj foglalkozni. Ilyen például a tulajdoni lapok kiváltása, aminél sokan elkerülnék a hosszas sorban állást, hiszen kimerülve kifejezetten rosszul viselik a várakozást. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, válassza ingatlanirodánkat ezzel kapcsolatban!

A tulajdoni lapok kiváltása nálunk gyors és zökkenőmentes. Irodánkban biztosan elfelejtheti a hosszas sorban állást, várakozást, így pedig több ideje marad a költözés utáni pakolásra, rendezkedésre. Ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatást biztosítunk a bennünket felkeresők számára, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz.

A tulajdoni lapok kiváltása velünk a leggyorsabb és legegyszerűbb. Felejtse el a sorban állást, és keresse fel mihamarabb ingatlanirodánkat! Ha kérdései lennének, bátran lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel tájékoztatják a legfontosabb tudnivalókról.

Ingatlan energiatanúsítvány három napon belül: intézzen mindent egy helyen!

ingatlan energiatanúsítvány

Amikor az ember úgy dönt, hogy szeretné eladni az ingatlanját, több ügyintézéssel is számolnia kell. A teendők közül nem szabad megfeledkezni a ház energiatanúsítványáról sem, ugyanis 2012. január elsejétől ingatlan bérbeadás vagy eladás esetében kötelező ezt a dokumentumot elkészíttetni. Amennyiben Ön is most szeretne túladni otthonán, keressen bennünket, mert mi az eladásban és az ingatlan energiatanúsítványának elkészítésében is segítséget tudunk nyújtani!

Az ingatlan energiatanúsítványt három napon belül el tudjuk készíteni Önnek, így semmi akadálya nem lesz annak, hogy otthona mihamarabb az eladó kínálatba kerüljön. A házeladás is sokkal egyszerűbb lesz, mert velünk rövid időn belül megtalálhatja az érdeklődőket, ezáltal nem kell sokat várnia ahhoz, hogy otthona új tulajdonosra találjon.

Válassza az egyszerűbb, kényelmesebb megoldást, készíttesse el velünk az ingatlan energiatanúsítványát, és kérje segítségünket a ház eladásában is! Bővebb információkért, a szolgáltatás igénybevételéért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Ingatlanirodánkkal Budapesten sokkal könnyebben megtalálhatja álmai otthonát!

Ingatlanirodánk Budapesten

A manapság elérhető eladó ingatlanok kínálatában sokaknak nagyon nehéz megtalálniuk álmaik otthonát. Egyesek hosszú heteket eltöltenek a hirdetések böngészésével, azonban ez roppant fárasztó, különösen akkor, ha még más teendőkkel is foglalkozni kell. Ha Ön is jó ideje kutat álmai otthona után, de tanácstalan, hogy merre kezdje a nézelődést, forduljon bizalommal ingatlanirodánkhoz Budapesten!

Budapesten ingatlanirodánk segítségével rövid idő alatt megtalálhatja azt az ingatlant, ami minden szempontból megfelel az elvárásainak. Munkatársaink kellően ismerik a fővárost, így már az elmondásai alapján tudni fogják, hogy melyik környéken érdemes nézelődni. Összegyűjtik azokat az ingatlanokat, amik érdekelhetik Önt, így egy sokkal szűkebb listából választhat, ezáltal pedig jóval egyszerűbb dolga lesz. Ameddig Ön a teendőivel foglalkozik, kollégáink elvégzik a kutató munkát, ennek köszönhetően elkerülheti, hogy túlterhelje magát a ház vagy lakás kereséssel.

Ingatlanirodánk Budapesten óriási segítséget nyújt a vevőknek is! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és igénybe venné szolgáltatásunkat, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Ingatlanirodánk Budapesten a vidékről felköltözők számára is segítséget nyújt!

Ingatlanirodánk Budapesten

Manapság sokan döntenek úgy, hogy felköltöznek a fővárosba, elsősorban munkavállalás céljából. A vidékről érkezők közül többen is akadályokba ütköznek az ingatlanokkal kapcsolatban, ugyanis nem tudják, hogy a főváros melyik részén érdemes bérelni vagy venni lakást, házat. Amennyiben Ön is szeretne költözni, és szakemberektől kérne segítséget leendő otthona felkutatásához, forduljon bizalommal ingatlanirodánkhoz Budapesten!

Ingatlanirodánk Budapesten mindent megtesz annak érdekében, hogy megtalálja álmai otthonát a fővárosban. Nálunk nagyon sok eladó és kiadó ingatlan közül válogathat, amik között kollégáink eligazítják majd Önt, ennek köszönhetően olyan ingatlanba költözhet majd, ahol jól érezheti magát. Ha vannak elképzelései, bátran jelezheti munkatársainknak, akik ezután az elvárásoknak megfelelő lakásokat, házakat bemutatják, így nem Önnek kell keresnie a tökéletes ingatlant, ez pedig óriási könnyebbséget jelent.

Ingatlanirodánk Budapesten a vidékről érkezők számára is rendelkezésre áll. Ha bővebb információkra lenne szüksége szolgáltatásainkról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Ingatlan eladás Budapesten: velünk rengeteg időt és energiát takaríthat meg!

ingatlan eladása

Egy ingatlan eladás rengeteg energiát és időt igényel, elég csak a fényképek elkészítésére, a hirdetés kezelésére vagy pedig az érdeklődőkkel történő kapcsolattartásra gondolni. A mindennapi teendők mellett sokan nem tudnak mindezzel foglalkozni, viszont mindenképp szeretnének túladni a házon vagy a lakáson, és megtalálni új otthonukat. Ha Ön is hasonló helyzetben van, és a fővárosban él, bízza ránk az ingatlan eladást Budapesten!

Budapesten az ingatlan eladással kapcsolatban teljes körű szolgáltatást tudunk biztosítani. Ameddig Ön a teendőivel foglalkozik, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a háza vagy a lakása minél hamarabb megtalálja új tulajdonosát. Ingatlanirodánkban tapasztalt szakemberek segítik a sikeres eladást, így nálunk pozitív tapasztalatokkal is gazdagodhat e téren.

Velünk valóban rengeteg időt és energiát takaríthat meg. Mivel nem lesz túlterhelve, biztos lehet abban, hogy általunk kiváló üzletet köthet az eladás során. Válassza Ön is az egyszerűbb utat, bízza az ingatlant eladást Budapesten szakembereinkre! Szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Eladó ingatlan keresésben profi segítségét kérné?

ingatlan eladása

Ha házvásárlásról van szó, egyesek igencsak tanácstalanok, hogy merre érdemes elkezdeni a kutatást. Sokan elsőre az internetes hirdetéseket veszik szemügyre, azonban az érdeklődők gyakran nem találják azt az ingatlant, ami százszázalékban megfelelne az igényeiknek. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és szeretné inkább hozzáértő segítségét kérni az eladó ingatlanok feltérképezésében, forduljon hozzánk bizalommal!

Munkatársaink tapasztalt, gyakorlott szakemberek, akik hatékony segítséget nyújtanak abban, hogy el tudjon igazodni az eladó ingatlanok kínálatában. Először felmérik az igényeit, ezután pedig igyekeznek olyan házakat, lakásokat találni, amik ezeknek megfelelnek. Velünk rengeteg időt és energiát nyerhet, hiszen nem Önnek kell foglalkoznia az ideális otthon megtalálásával, hanem kollégáinknak.

Fedezze fel munkatársaink közreműködésével az eladó ingatlanok kínálatát, és válassza ki egyszerűen, segítségünkkel a leendő otthonát! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne bővebb információkat megtudni szolgáltatásainkról, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Ingatlan eladás gyorsan? Lehetséges!

ingatlan eladása

Amikor valaki elhatározza, hogy eladja a házát, általában igyekszik minél előbb és természetesen minél magasabb áron vevőt találni rá. Az ingatlan eladás azonban nem mindig könnyű, ezért érdemes egy tapasztalt, profi ingatlanirodához fordulni!

Hogy mi szükséges ahhoz, hogy a lakás gyorsan elkeljen? Először is egy részletes leírás, ami minden fontos információt tartalmaz és kiemeli az előnyöket. Nem szabad megfeledkezni a fényképek szerepéről sem! Ahhoz, hogy az ingatlan eladása viszonylag gyorsan megtörténjen, olyan fotókra van szükség, amik valóban szépnek mutatják azt. Fontos a megfelelő platformon való hirdetés is, valamint az ár megállapításához érdemes szakértő segítségét kérni. Ingatlanirodánk ezen a téren nagy tapasztalattal rendelkezik, és mindent megteszünk a gyors eladás érdekében.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal Ön is a megadott elérhetőségeinken! Bízza ránk az ingatlan eladást és biztos lehet a gördülékeny ügyintézésben!

Keresi az álomotthont? Tekintse meg eladó ingatlanjainkat!

Óhegyi ingatlaniroda

Amikor valaki úgy határoz, hogy elköltözik, a legtöbb esetben nem egyszerű megtalálni az álomotthont. Ahhoz, hogy egy lakás mindenben megfeleljen, nagyon sok szempontot kell figyelembe venni, ezért az is előfordul, hogy hónapokig, sőt évekig kell keresgélni a tökéleteset. Ha Ön nem szeretne ezzel ennyi időt tölteni, akkor érdemes minket felkeresnie, ugyanis kínálatunkban számtalan eladó ingatlant talál.

Munkatársaink szívesen segítenek Önnek, hogy csak azokat a lakásokat kelljen átnéznie, amik megfelelhetnek az igényeinek. Így nem megy el rengeteg ideje feleslegesen olyan eladó ingatlanok megtekintésével, amik biztosan nem jöhetnek szóba. Szívesen segítünk, hogy méretben, állapotban és árban is az elvárásainak eleget tevő otthont találhasson.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, ha még nem találta meg az álomotthonát! Tekintse meg eladó ingatlanjainkat, és élvezze ki az ingatlanirodánk nyújtotta előnyöket Ön is! A megadott elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhet a részletekről!

Hozzsegítjük a jó üzlethez! Keresse ingatlanirodánkat Budapesten!

Óhegyi ingatlaniroda

Az aktuális ingatlanpiac kedvezően alakul azok számára, akik eladni szeretnék a már meglévő lakásukat vagy házukat. Sokan azt gondolhatják, hogy segítség nélkül is boldogulnak az ingatlan adás-vétel világában, és tudatosan távol tartják magukat az ingatlanirodáktól. Mégis érdemes megismerni, hogy mit adhat Önnek egy megbízható ingatlaniroda Budapesten!

A sokat látott, tapasztalt és profi ingatlanközvetítő segít abban, hogy reális áron hirdessék meg az ingatlant, figyelemfelkető, korrekt hirdetést fogalmazzanak meg róla, ezzel pedig sikeres eladást hozzzanak tető alá. A mi ingatlanirodánk Budapesten nyújt szakmai segítséget azoknak a tulajdonosoknak, akik szeretnék a komoly vevőket kiszűrni, megspórolni a hirdetéssel járó bonyodalmakat, és minél kevesebb időt alatt előnyös üzletet kötni. A napjainkra jellemző ingatlandömpingben különösen fontos a jó marketing, az, hogy a sok hasonló hirdetésből ki tudjon emelkedni az eladásra szánt ingatlan.

Ebben számíthat budapesti ingatlanirodánkra! Lépjen kapcsolatba velünk, és adja el jó áron, gyorsan lakását, házát!

Ne vesződjön az ügyintézéssel: tulajdoni lapok kiváltása helyben!

Óhegyi ingatlaniroda

Az ingatlan eladásnak vagy vételnek megvan a maga szabályos menete, aminek részét képezi az ingatlanhoz tartozó tulajdoni lapok kiváltása is. Erre mindenkinek szüksége van, aki valamilyen ingatlannal kapcsolatos tranzakcióban részt vesz.

Ingatlan irodánk szolgáltatásai között szerepel a tulajdoni lapok kiváltása helyben. Ezzel szeretnénk megkönnyíteni az ügyfeleink számára az ügyintézést és biztosítani a gyors, zökkenőmentes ügymenetet. Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe kollégáink segítségét lakáseladás, illetve lakásvásárlás során!

A tulajdoni lapok kiváltása helyben történik, tehát Önnek nem kell az elektronikus ügyintézés bonyodalmaival vesződnie, illetve nem kell az illetékes irodáknál sorbaállnia és az ehhez szükséges dokumentumok rendezésével foglalkoznia.

Bízza ránk az ügyintézésnek ezt a részét is, és rövidítse le ingatlana eladását vagy megvételét, amennyire a lehetőségek ezt megengedik, tulajdoni lapok kiváltásával helyben! További információért keressen fel minket a megadott elérhetőségeink egyikén!

Miért válassza óhegyi ingatlanirodánkat?

Óhegyi ingatlaniroda

Egy ingatlan eladása vagy vásárlása rengeteg teendővel, ügyintézéssel jár, ez pedig gyakran még olyanoknak is kihívást jelent, akik már nem először adnak el vagy vásárolnak házat. Ez amiatt van elsősorban, mert az ingatlan eladásra, vásárlásra vonatkozó jogszabályok gyakran változnak. Ezt csak azok a szakemberek tudják követni, akik nap, mint nap az ingatlanok eladásával, vételével foglalkoznak. Ha Ön is szeretne zökkenőmentesen vásárolni vagy eladni házat, forduljon bizalommal óhegyi ingatlanirodánkhoz!

Óhegyi ingatlanirodánkban naprakész információkkal rendelkező szakemberek segítik ingatlanjának eladását, vagy vásárlását, így pozitív tapasztalatokkal gazdagodhat ezzel a területtel kapcsolatban. Ha nem találta meg még álmai otthonát, óhegyi ingatlanirodánk ebben is segítséget tud nyújtani. Nálunk többféle ingatlan közül is válogathat, a kínálat pedig folyamatosan frissül, így velünk előbb vagy utóbb megtalálja azt a házat, lakást, amit szívesen megvásárolna.

Óhegyi ingatlanirodánk színvonalas és megbízható szolgáltatásokkal várja az ügyfeleket! Ingatlan eladása vagy vétele lebonyolításhoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Szóbeli és írásbeli értékbecslést vállalunk!

díjmentes, egyedi hitelek lebonyolítása

Amikor valaki szeretné értékesíteni a lakását, vagy házát, akkor számos tényezőt szükséges figyelembe vennie, és ezek egyike a vételár kérdése. Fontos, hogy tükrözze az ingatlan piaci értékét, hiszen ha magas, akkor nem kel el, ha pedig alacsony, akkor az eladó járhat rosszul. Természetesen előfordulhat, hogy valaki gyorsan szeretné pénzzé tenni a lakását, ám a legtöbb esetben érdemes figyelni az árra. Ha Ön is ebben a helyzetben van, és szeretné, hogy az ingatlan reális áron keljen el, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen szóbeli és írásbeli értékbecslést vállalunk!

A szóbeli és írásbeli értékbecsléshez ingatlanszakértőnk minden, az ingatlannal kapcsolatos tényezőt figyelembe vesz: a méretét, az állapotát, az elhelyezkedését és a megközelíthetőségét is. Természetesen az ingatlan egyéb jellemzői is fontosak, így a pontos szóbeli és írásbeli értékbecsléshez szükség lesz arra is, hogy igazolni lehessen: az ingatlan tehermentes, és semmilyen hivatalos ügy nem akadályozza, vagy nehezíti az eladást.

Ha szeretné eladni a lakását, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Díjmentes, egyedi hitelek lebonyolítása és ügyvédi közreműködés irodánkban!

hiszen szóbeli és írásbeli értékbecslés

Aki vásárolt már ingatlant, az bizonyára tisztában van vele, hogy nem csak a tökéletes ház, vagy lakás megtalálása a nehéz ebben a folyamatban, de a megfelelő hitelt sem egyszerű meglelni. Pénzintézetek tucatjai bombáznak mindenkit az ajánlataikkal, de valamiért egyik sem pontosan az, amire szükség lenne. Erre lehet megoldás a díjmentes, egyedi hitelek lebonyolítása. Kérésére ügyvédi közreműködést is kaphat ingatlanügyei intézéséhez, jutányos áron!

A legpraktikusabb, ha olyan ingatlanirodát választ, ahol mindent egyhelyen intézhet a szóbeli és írásbeli értékbecsléstől a kedvező árú energiatanúsítvány kiváltásán át az egyedi hitelek lebonyolításáig.

Családi vállalkozásként kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak, ezért mindig csak minőségi szolgáltatásokat nyújtunk, legyen szó díjmentes, egyedi hitelek lebonyolításáról, vagy az ügyvédi közreműködés biztosításáról irodánkban. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Ingatlan eladására készül? Igényeljen szóbeli és írásbeli értékbecslést!

szóbeli és írásbeli értékbecslés

Szeretné eladni az ingatlanját, de úgy gondolja, hogy szüksége van hozzá profi segítségre? A legtöbben ott követik el a hibát, hogy rosszul határozzák meg az eladni kívánt ingatlan értékét. Sokan túlbecsülik, és többet kérnek érte, mint amennyit ér, vagy ami még rosszabb, alulértékelik, és alacsonyabb áron hirdetik, mint amennyi a valódi értéke lenne.

Forduljon bizalommal ingatlanirodánkhoz, és vegye igénybe profi szakembereink segítségét: kérjen szóbeli és írásbeli értékbecslést! Mindkettőt érdemes igénybe venni, mert a komoly érdeklődők számára ez meggyőző erővel bír!

A szóbeli és írásbeli értékbecslést egy helyszíni felmérés előzi meg, aminek során a szakember felméri az ingatlan állapotát, a nagyságát, a környezetét, az elhelyezkedését, illetve a megközelíthetőségét. Az ingatlanról fényképek készülnek, és a hozzátartozó hivatalos iratokra is szükség lesz.

A szóbeli és írásbeli értékbecslés csak előnyére válik, mert időt spórol, és reális áron tudja eladni az ingatlanját. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

Energiatanúsítvány kedvező áron, 3 napon belül!

teljes körű ügyintézés

Az Európai Unió 2008-ban hozott törvénye szerint az ingatlanok adás-vételi eljárásának részét kell képeznie az energiatanúsítvány elkészítésének. A szabályozás szerint erre szükség van új épület létesítése, meglévő épület eladása vagy bérbeadása és minden, 500 négyzetméternél nagyobb alapterületű, állami tulajdonú közhasználatú épület esetén. A törvény célja, hogy a tagországokban növelje az épületek energiahatékonyságát.

Az energiatanúsítványban napjainkban tizenkét féle különböző kategóriába kerülnek besorolásra az ingatlanok. A legjobb, azaz az AA++ kategóriába azok az ingatlanok kerülnek, amelyeknek az energiaigénye minimális, vagyis kevesebb, mint 40%. Ezzel szemben a JJ besorolást a kiemelkedően rossz, vagyis az 501%-nál nagyobb energiaigénnyel rendelkező ingatlanok kapják.

Cégünk az energiatanúsítvány elkészítését 3 napon belül vállalja, méghozzá kedvező áron. Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Tulajdoni lapok kiváltása egyszerűen és gyorsan? Ingatlanirodánkban erre is van lehetőség!

teljes körű ügyintézés

A korábbi években a tulajdoni lapok kiváltása nem volt egyszerű és gyors. Nem egy esetben előfordult, hogy a dokumentumok kiadására az ügyfeleknek több napot is várniuk kellett, emiatt pedig az ingatlaneladással, vagy -vásárlással kapcsolatos ügyintézés ideje is kitolódott. Ha Ön nem szeretne ehhez hasonló kellemetlenségekkel szembesülni, váltsa ki a tulajdoni lapot ingatlanirodánkban!

Mivel tisztában vagyunk a korábbi évek ügyintézési bonyodalmaival, és fontosak számunkra az ügyfelek, kibővítettük szolgáltatásaink kínálatát a tulajdoni lapok kiváltásának irányába is. Nálunk nem kell hosszasan időznie, ugyanis szinte azonnal kézhez kaphatja tulajdoni lapját, ennek köszönhetően ingatlanirodánkban biztosan nem fog bosszankodni a várakozás miatt.

Ha előzetesen kérdései lennének a tulajdoni lap kiváltásával kapcsolatban, vagy ingatlanirodánk más szolgáltatásairól szeretne érdeklődni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Teljes körű ügyintézés ingatlan eladás, vagy vásárlás esetén? Segítünk!

teljes körű ügyintézés

Amikor az ember ingatlant szeretne eladni, vagy vásárolni, hirtelen azt sem tudja, hogy kihez forduljon az ezzel kapcsolatos ügyintézés megkezdéséért. Ez legfőképp azoknak okoz kihívást, akik először vásárolnának, vagy adnának el lakást, illetve családi házat. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, és inkább szakértőkre bízná a teljes körű ügyintézést, forduljon bizalommal ingatlanirodánkhoz!

Ingatlanirodánkkal gyors és egyszerű a teljes körű ügyintézés, legyen szó eladásról, vagy vásárlásról. Az ezzel kapcsolatos információkról naprakész tudással rendelkezünk, folyamatosan követjük a változásokat, így nemcsak a zökkenőmentes, teljes körű ügyintézés garantált, hanem a kellemetlen helyzetek elkerülése is. Laikusként az ember számos olyan esettel találkozhat, amikor ez előfordulhat, elég csak egy hiányzó, vagy aláíratlan dokumentumra gondolni. Mindezek kitolhatják az eladás, vagy vásárlás folyamatát, ami értelemszerűen nem túl kedvező.

Kerülje el velünk a kellemetlenségeket! Ingatlanirodánkban a tulajdoni lapok kiváltását és ügyvédi közreműködést is biztosítunk! Szolgáltatásaink igénybevételéért keressen bennünket elérhetőségeinken!

Miért érdemes profikra bíznia ingatlana eladását?

ingatlan eladás

Mit csinál egy ingatlanos? Hirdetést tesz közzé a megfelelő felületeken, az érdeklődőknek pedig megmutatja az eladó ingatlant. Sokan úgy gondolják, hogy ezért nem kell egy idegent felfogadni és jutalékot adni neki a kapott összeg árából. Miért érdemes mégis érdemes fontolóra venni, hogy profikra bízzuk az ingatlanunk eladását?

Egy ingatlanos nagy tapasztalattal rendelkezik. Ha egy ingatlan eladását rábízzák, előbb alaposan megismeri, amit értékesítenie kell, és igyekszik a legjobb tudása szerint eljárni. Látja az előnyeit és a hátrányait, azt, hogy mit lehet kihozni belőle és mennyiért lehet eladni. Képes azt a célcsoportot is meghatározni, akiket érdekelhet a lakás vagy ház.

Az érdeklődőknek az eladó ingatlan előnyeit domborítja ki, amikor bemutatja a helyet és képes meggyőzően fellépni, ha kell. Így akár a bizonytalan vásárlókból is lehetnek potenciális vevők. Míg egy profi képes objektíven szemlélni az eladása szánt ingatlant, a tulajdonos hajlamos érzelmi alapon dönteni, akár az ár kérdésében is. Egy ingatlanos az eladás egész folyamatát képes gördülékenyen, hidegvérrel levezényelni, szót ért a vevőkkel és segít az ügyintézésben is. Végül pedig az is jó pont, hogy ezzel nem Önnek kell törődnie!

Számtalan előnyt jelent hát szakértőre bízni az ingatlan eladását, éljen vele Ön is! Keressen minket elérhetőségeinken a részletekért!

Számítógép javítás a X., XVIII., és XIX. kerületben kiszállással.

Budapesti ingatlaniroda

Szeretne ingatlant eladni vagy vásárolni?
Forduljon bízalommal ingatlanirodánkhoz!

Szolgáltatásaink:

Nálunk mindent megtalál egy helyen.Szóbeli és írásbeli értékbecslést vállalunk.

Nem tudja pontosan mennyit ér az ingatlana? Országosan bejegyzett értékbecslőnk segít Önnek akár írásban, akár szóban kell önnek.

Lásd szolgáltatások

Tulajdoni lapok kiváltása helyben.

Miért rohangálna ha tulajdonilapra van szüksége? Jöjjön be hozzánk és kiváltjuk Önnek irodánkban.

Lásd szolgáltatások

3 napon belül ENERGIATANÚSÍTVÁNY kedvezõ áron!

Lakás:0-39 nm 15.000 Ft,
40-99 nm 17.000 Ft,
100-199 nm 18.000 Ft
családi ház: 0-99 nm 20.000 Ft,
100-199 nm 22.000 Ft

Lásd szolgáltatások

Ingatlanja hozzáértők kezébe kerül.

Ingatlanát, telkét, stb. adatbázisunkba vesszük, az Interneten, több helyen hirdetjük, apróhirdetésekben, képes hirdetésekben is hirdetjük. Irodánkban csak az Önt igazán érdeklő ingatlanokat mutatjuk meg Önnek.

Lásd szolgáltatások

Díjmentes, egyedi hitelek lebonyolítása. Ügyvédi közreműködés irodánkban.

Kedvező hitelek miatt is fordúljon bátran hozzánk, hogy megvalósíthassa álmait!

Lásd szolgáltatások

Ha igényli, ügyvédi közreműködést is biztosítunk 1% alatt.

Ügyvédi közreműködést tudunk biztosítani ingatlanügyleteihez kedvező áron!

Lásd szolgáltatások

Fénymásolás

Fénymásolásra van szüksége? A4-es méretben egy- vagy két oldalas, színes és fekete-fehér fénymásolást is vállalunk.

Lásd szolgáltatások

Nyomtatás

Nyomtatásra van szüksége? A4-es méretben egy- vagy két oldalas, színes és fekete-fehér nyomtatást is vállalunk.

Lásd szolgáltatások

Számítógép szervizelés

Cégünk magánszemélyektől a cégekig vállalja laptopok, asztali számítógépek, hálóztati rendszerek szervizelését, gyorsítását, beállítását és bővítését is!
Bővebb info:

NAP-TEAM.HU

 

Budapesti eladó ingatlanokat kínálunk, budapest eladó lakásokat kínálunk, budapest eladó házakat kínálunk, budapest eladó házakat kínálunk, budapest eladó lakásokat kínálunk.

Irodánkban legnagyobb számban elõfordul:

x.kerület eladó lakások, x.kerület eladó ingatlanok, x.kerület eladó házak, eladó házak kõbánya, eladó lakások kõánya, eladó ingatlan kkõánya, energiatanusítvány, zöldkártya, tulajdoni lap, ügyvédi közremõködés

  * A tájékoztatás nem teljeskoru! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! 

A részletekért érdeklödjön irodánkban!
Használja az ingatlankeresônket weboldalunkon.

Óhegy Ingatlaniroda +36308705310 ohegyingatlan@gmail.com Ingatlan értékesítés, megbízható szolgáltatások, naprakész ingatlanosok, bízza profikra az eladást, és időt, energiát spórolhat! logo 1104 Budapest, Mádi utca 122.