Ingatlankereső

Teljes körű ügyintézés ingatlan eladás, vagy vásárlás esetén? Segítünk!

teljes körű ügyintézés

Amikor az ember ingatlant szeretne eladni, vagy vásárolni, hirtelen azt sem tudja, hogy kihez forduljon az ezzel kapcsolatos ügyintézés megkezdéséért. Ez legfőképp azoknak okoz kihívást, akik először vásárolnának, vagy adnának el lakást, illetve családi házat. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, és inkább szakértőkre bízná a teljes körű ügyintézést, forduljon bizalommal ingatlanirodánkhoz!

Ingatlanirodánkkal gyors és egyszerű a teljes körű ügyintézés, legyen szó eladásról, vagy vásárlásról. Az ezzel kapcsolatos információkról naprakész tudással rendelkezünk, folyamatosan követjük a változásokat, így nemcsak a zökkenőmentes, teljes körű ügyintézés garantált, hanem a kellemetlen helyzetek elkerülése is. Laikusként az ember számos olyan esettel találkozhat, amikor ez előfordulhat, elég csak egy hiányzó, vagy aláíratlan dokumentumra gondolni. Mindezek kitolhatják az eladás, vagy vásárlás folyamatát, ami értelemszerűen nem túl kedvező.

Kerülje el velünk a kellemetlenségeket! Ingatlanirodánkban a tulajdoni lapok kiváltását és ügyvédi közreműködést is biztosítunk! Szolgáltatásaink igénybevételéért keressen bennünket elérhetőségeinken!

Miért érdemes profikra bíznia ingatlana eladását?

ingatlan eladás

Mit csinál egy ingatlanos? Hirdetést tesz közzé a megfelelő felületeken, az érdeklődőknek pedig megmutatja az eladó ingatlant. Sokan úgy gondolják, hogy ezért nem kell egy idegent felfogadni és jutalékot adni neki a kapott összeg árából. Miért érdemes mégis érdemes fontolóra venni, hogy profikra bízzuk az ingatlanunk eladását?

Egy ingatlanos nagy tapasztalattal rendelkezik. Ha egy ingatlan eladását rábízzák, előbb alaposan megismeri, amit értékesítenie kell, és igyekszik a legjobb tudása szerint eljárni. Látja az előnyeit és a hátrányait, azt, hogy mit lehet kihozni belőle és mennyiért lehet eladni. Képes azt a célcsoportot is meghatározni, akiket érdekelhet a lakás vagy ház.

Az érdeklődőknek az eladó ingatlan előnyeit domborítja ki, amikor bemutatja a helyet és képes meggyőzően fellépni, ha kell. Így akár a bizonytalan vásárlókból is lehetnek potenciális vevők. Míg egy profi képes objektíven szemlélni az eladása szánt ingatlant, a tulajdonos hajlamos érzelmi alapon dönteni, akár az ár kérdésében is. Egy ingatlanos az eladás egész folyamatát képes gördülékenyen, hidegvérrel levezényelni, szót ért a vevőkkel és segít az ügyintézésben is. Végül pedig az is jó pont, hogy ezzel nem Önnek kell törődnie!

Számtalan előnyt jelent hát szakértőre bízni az ingatlan eladását, éljen vele Ön is! Keressen minket elérhetőségeinken a részletekért!

Számítógép javítás a X., XVIII., és XIX. kerületben kiszállással.

Budapesti ingatlaniroda

Szeretne ingatlant eladni vagy vásárolni?
Forduljon bízalommal ingatlanirodánkhoz!

Szolgáltatásaink:

Nálunk mindent megtalál egy helyen.Szóbeli és írásbeli értékbecslést vállalunk.

Nem tudja pontosan mennyit ér az ingatlana? Országosan bejegyzett értékbecslőnk segít Önnek akár írásban, akár szóban kell önnek.

Lásd szolgáltatások

Tulajdoni lapok kiváltása helyben.

Miért rohangálna ha tulajdonilapra van szüksége? Jöjjön be hozzánk és kiváltjuk Önnek irodánkban.

Lásd szolgáltatások

3 napon belül ENERGIATANÚSÍTVÁNY kedvezõ áron!

Lakás:0-39 nm 15.000 Ft,
40-99 nm 17.000 Ft,
100-199 nm 18.000 Ft
családi ház: 0-99 nm 20.000 Ft,
100-199 nm 22.000 Ft

Lásd szolgáltatások

Ingatlanja hozzáértők kezébe kerül.

Ingatlanát, telkét, stb. adatbázisunkba vesszük, az Interneten, több helyen hirdetjük, apróhirdetésekben, képes hirdetésekben is hirdetjük. Irodánkban csak az Önt igazán érdeklő ingatlanokat mutatjuk meg Önnek.

Lásd szolgáltatások

Díjmentes, egyedi hitelek lebonyolítása. Ügyvédi közreműködés irodánkban.

Kedvező hitelek miatt is fordúljon bátran hozzánk, hogy megvalósíthassa álmait!

Lásd szolgáltatások

Ha igényli, ügyvédi közreműködést is biztosítunk 1% alatt.

Ügyvédi közreműködést tudunk biztosítani ingatlanügyleteihez kedvező áron!

Lásd szolgáltatások

Fénymásolás

Fénymásolásra van szüksége? A4-es méretben egy- vagy két oldalas, színes és fekete-fehér fénymásolást is vállalunk.

Lásd szolgáltatások

Nyomtatás

Nyomtatásra van szüksége? A4-es méretben egy- vagy két oldalas, színes és fekete-fehér nyomtatást is vállalunk.

Lásd szolgáltatások

Számítógép szervizelés

Cégünk magánszemélyektől a cégekig vállalja laptopok, asztali számítógépek, hálóztati rendszerek szervizelését, gyorsítását, beállítását és bővítését is!
Bővebb info:

NAP-TEAM.HU

 

Budapesti eladó ingatlanokat kínálunk, budapest eladó lakásokat kínálunk, budapest eladó házakat kínálunk, budapest eladó házakat kínálunk, budapest eladó lakásokat kínálunk.

Irodánkban legnagyobb számban elõfordul:

x.kerület eladó lakások, x.kerület eladó ingatlanok, x.kerület eladó házak, eladó házak kõbánya, eladó lakások kõánya, eladó ingatlan kkõánya, energiatanusítvány, zöldkártya, tulajdoni lap, ügyvédi közremõködés

  * A tájékoztatás nem teljeskoru! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! 
A részletekért érdeklödjön irodánkban!
Használja az ingatlankeresônket weboldalunkon.