Ingatlankereső

Hozzsegítjük a jó üzlethez! Keresse ingatlanirodánkat Budapesten!

Óhegyi ingatlaniroda

Az aktuális ingatlanpiac kedvezően alakul azok számára, akik eladni szeretnék a már meglévő lakásukat vagy házukat. Sokan azt gondolhatják, hogy segítség nélkül is boldogulnak az ingatlan adás-vétel világában, és tudatosan távol tartják magukat az ingatlanirodáktól. Mégis érdemes megismerni, hogy mit adhat Önnek egy megbízható ingatlaniroda Budapesten!

A sokat látott, tapasztalt és profi ingatlanközvetítő segít abban, hogy reális áron hirdessék meg az ingatlant, figyelemfelkető, korrekt hirdetést fogalmazzanak meg róla, ezzel pedig sikeres eladást hozzzanak tető alá. A mi ingatlanirodánk Budapesten nyújt szakmai segítséget azoknak a tulajdonosoknak, akik szeretnék a komoly vevőket kiszűrni, megspórolni a hirdetéssel járó bonyodalmakat, és minél kevesebb időt alatt előnyös üzletet kötni. A napjainkra jellemző ingatlandömpingben különösen fontos a jó marketing, az, hogy a sok hasonló hirdetésből ki tudjon emelkedni az eladásra szánt ingatlan.

Ebben számíthat budapesti ingatlanirodánkra! Lépjen kapcsolatba velünk, és adja el jó áron, gyorsan lakását, házát!

Ne vesződjön az ügyintézéssel: tulajdoni lapok kiváltása helyben!

Óhegyi ingatlaniroda

Az ingatlan eladásnak vagy vételnek megvan a maga szabályos menete, aminek részét képezi az ingatlanhoz tartozó tulajdoni lapok kiváltása is. Erre mindenkinek szüksége van, aki valamilyen ingatlannal kapcsolatos tranzakcióban részt vesz.

Ingatlan irodánk szolgáltatásai között szerepel a tulajdoni lapok kiváltása helyben. Ezzel szeretnénk megkönnyíteni az ügyfeleink számára az ügyintézést és biztosítani a gyors, zökkenőmentes ügymenetet. Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe kollégáink segítségét lakáseladás, illetve lakásvásárlás során!

A tulajdoni lapok kiváltása helyben történik, tehát Önnek nem kell az elektronikus ügyintézés bonyodalmaival vesződnie, illetve nem kell az illetékes irodáknál sorbaállnia és az ehhez szükséges dokumentumok rendezésével foglalkoznia.

Bízza ránk az ügyintézésnek ezt a részét is, és rövidítse le ingatlana eladását vagy megvételét, amennyire a lehetőségek ezt megengedik, tulajdoni lapok kiváltásával helyben! További információért keressen fel minket a megadott elérhetőségeink egyikén!

Miért válassza óhegyi ingatlanirodánkat?

Óhegyi ingatlaniroda

Egy ingatlan eladása vagy vásárlása rengeteg teendővel, ügyintézéssel jár, ez pedig gyakran még olyanoknak is kihívást jelent, akik már nem először adnak el vagy vásárolnak házat. Ez amiatt van elsősorban, mert az ingatlan eladásra, vásárlásra vonatkozó jogszabályok gyakran változnak. Ezt csak azok a szakemberek tudják követni, akik nap, mint nap az ingatlanok eladásával, vételével foglalkoznak. Ha Ön is szeretne zökkenőmentesen vásárolni vagy eladni házat, forduljon bizalommal óhegyi ingatlanirodánkhoz!

Óhegyi ingatlanirodánkban naprakész információkkal rendelkező szakemberek segítik ingatlanjának eladását, vagy vásárlását, így pozitív tapasztalatokkal gazdagodhat ezzel a területtel kapcsolatban. Ha nem találta meg még álmai otthonát, óhegyi ingatlanirodánk ebben is segítséget tud nyújtani. Nálunk többféle ingatlan közül is válogathat, a kínálat pedig folyamatosan frissül, így velünk előbb vagy utóbb megtalálja azt a házat, lakást, amit szívesen megvásárolna.

Óhegyi ingatlanirodánk színvonalas és megbízható szolgáltatásokkal várja az ügyfeleket! Ingatlan eladása vagy vétele lebonyolításhoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Szóbeli és írásbeli értékbecslést vállalunk!

díjmentes, egyedi hitelek lebonyolítása

Amikor valaki szeretné értékesíteni a lakását, vagy házát, akkor számos tényezőt szükséges figyelembe vennie, és ezek egyike a vételár kérdése. Fontos, hogy tükrözze az ingatlan piaci értékét, hiszen ha magas, akkor nem kel el, ha pedig alacsony, akkor az eladó járhat rosszul. Természetesen előfordulhat, hogy valaki gyorsan szeretné pénzzé tenni a lakását, ám a legtöbb esetben érdemes figyelni az árra. Ha Ön is ebben a helyzetben van, és szeretné, hogy az ingatlan reális áron keljen el, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen szóbeli és írásbeli értékbecslést vállalunk!

A szóbeli és írásbeli értékbecsléshez ingatlanszakértőnk minden, az ingatlannal kapcsolatos tényezőt figyelembe vesz: a méretét, az állapotát, az elhelyezkedését és a megközelíthetőségét is. Természetesen az ingatlan egyéb jellemzői is fontosak, így a pontos szóbeli és írásbeli értékbecsléshez szükség lesz arra is, hogy igazolni lehessen: az ingatlan tehermentes, és semmilyen hivatalos ügy nem akadályozza, vagy nehezíti az eladást.

Ha szeretné eladni a lakását, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Díjmentes, egyedi hitelek lebonyolítása és ügyvédi közreműködés irodánkban!

hiszen szóbeli és írásbeli értékbecslés

Aki vásárolt már ingatlant, az bizonyára tisztában van vele, hogy nem csak a tökéletes ház, vagy lakás megtalálása a nehéz ebben a folyamatban, de a megfelelő hitelt sem egyszerű meglelni. Pénzintézetek tucatjai bombáznak mindenkit az ajánlataikkal, de valamiért egyik sem pontosan az, amire szükség lenne. Erre lehet megoldás a díjmentes, egyedi hitelek lebonyolítása. Kérésére ügyvédi közreműködést is kaphat ingatlanügyei intézéséhez, jutányos áron!

A legpraktikusabb, ha olyan ingatlanirodát választ, ahol mindent egyhelyen intézhet a szóbeli és írásbeli értékbecsléstől a kedvező árú energiatanúsítvány kiváltásán át az egyedi hitelek lebonyolításáig.

Családi vállalkozásként kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak, ezért mindig csak minőségi szolgáltatásokat nyújtunk, legyen szó díjmentes, egyedi hitelek lebonyolításáról, vagy az ügyvédi közreműködés biztosításáról irodánkban. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Ingatlan eladására készül? Igényeljen szóbeli és írásbeli értékbecslést!

szóbeli és írásbeli értékbecslés

Szeretné eladni az ingatlanját, de úgy gondolja, hogy szüksége van hozzá profi segítségre? A legtöbben ott követik el a hibát, hogy rosszul határozzák meg az eladni kívánt ingatlan értékét. Sokan túlbecsülik, és többet kérnek érte, mint amennyit ér, vagy ami még rosszabb, alulértékelik, és alacsonyabb áron hirdetik, mint amennyi a valódi értéke lenne.

Forduljon bizalommal ingatlanirodánkhoz, és vegye igénybe profi szakembereink segítségét: kérjen szóbeli és írásbeli értékbecslést! Mindkettőt érdemes igénybe venni, mert a komoly érdeklődők számára ez meggyőző erővel bír!

A szóbeli és írásbeli értékbecslést egy helyszíni felmérés előzi meg, aminek során a szakember felméri az ingatlan állapotát, a nagyságát, a környezetét, az elhelyezkedését, illetve a megközelíthetőségét. Az ingatlanról fényképek készülnek, és a hozzátartozó hivatalos iratokra is szükség lesz.

A szóbeli és írásbeli értékbecslés csak előnyére válik, mert időt spórol, és reális áron tudja eladni az ingatlanját. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

Energiatanúsítvány kedvező áron, 3 napon belül!

teljes körű ügyintézés

Az Európai Unió 2008-ban hozott törvénye szerint az ingatlanok adás-vételi eljárásának részét kell képeznie az energiatanúsítvány elkészítésének. A szabályozás szerint erre szükség van új épület létesítése, meglévő épület eladása vagy bérbeadása és minden, 500 négyzetméternél nagyobb alapterületű, állami tulajdonú közhasználatú épület esetén. A törvény célja, hogy a tagországokban növelje az épületek energiahatékonyságát.

Az energiatanúsítványban napjainkban tizenkét féle különböző kategóriába kerülnek besorolásra az ingatlanok. A legjobb, azaz az AA++ kategóriába azok az ingatlanok kerülnek, amelyeknek az energiaigénye minimális, vagyis kevesebb, mint 40%. Ezzel szemben a JJ besorolást a kiemelkedően rossz, vagyis az 501%-nál nagyobb energiaigénnyel rendelkező ingatlanok kapják.

Cégünk az energiatanúsítvány elkészítését 3 napon belül vállalja, méghozzá kedvező áron. Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Tulajdoni lapok kiváltása egyszerűen és gyorsan? Ingatlanirodánkban erre is van lehetőség!

teljes körű ügyintézés

A korábbi években a tulajdoni lapok kiváltása nem volt egyszerű és gyors. Nem egy esetben előfordult, hogy a dokumentumok kiadására az ügyfeleknek több napot is várniuk kellett, emiatt pedig az ingatlaneladással, vagy -vásárlással kapcsolatos ügyintézés ideje is kitolódott. Ha Ön nem szeretne ehhez hasonló kellemetlenségekkel szembesülni, váltsa ki a tulajdoni lapot ingatlanirodánkban!

Mivel tisztában vagyunk a korábbi évek ügyintézési bonyodalmaival, és fontosak számunkra az ügyfelek, kibővítettük szolgáltatásaink kínálatát a tulajdoni lapok kiváltásának irányába is. Nálunk nem kell hosszasan időznie, ugyanis szinte azonnal kézhez kaphatja tulajdoni lapját, ennek köszönhetően ingatlanirodánkban biztosan nem fog bosszankodni a várakozás miatt.

Ha előzetesen kérdései lennének a tulajdoni lap kiváltásával kapcsolatban, vagy ingatlanirodánk más szolgáltatásairól szeretne érdeklődni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Teljes körű ügyintézés ingatlan eladás, vagy vásárlás esetén? Segítünk!

teljes körű ügyintézés

Amikor az ember ingatlant szeretne eladni, vagy vásárolni, hirtelen azt sem tudja, hogy kihez forduljon az ezzel kapcsolatos ügyintézés megkezdéséért. Ez legfőképp azoknak okoz kihívást, akik először vásárolnának, vagy adnának el lakást, illetve családi házat. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, és inkább szakértőkre bízná a teljes körű ügyintézést, forduljon bizalommal ingatlanirodánkhoz!

Ingatlanirodánkkal gyors és egyszerű a teljes körű ügyintézés, legyen szó eladásról, vagy vásárlásról. Az ezzel kapcsolatos információkról naprakész tudással rendelkezünk, folyamatosan követjük a változásokat, így nemcsak a zökkenőmentes, teljes körű ügyintézés garantált, hanem a kellemetlen helyzetek elkerülése is. Laikusként az ember számos olyan esettel találkozhat, amikor ez előfordulhat, elég csak egy hiányzó, vagy aláíratlan dokumentumra gondolni. Mindezek kitolhatják az eladás, vagy vásárlás folyamatát, ami értelemszerűen nem túl kedvező.

Kerülje el velünk a kellemetlenségeket! Ingatlanirodánkban a tulajdoni lapok kiváltását és ügyvédi közreműködést is biztosítunk! Szolgáltatásaink igénybevételéért keressen bennünket elérhetőségeinken!

Miért érdemes profikra bíznia ingatlana eladását?

ingatlan eladás

Mit csinál egy ingatlanos? Hirdetést tesz közzé a megfelelő felületeken, az érdeklődőknek pedig megmutatja az eladó ingatlant. Sokan úgy gondolják, hogy ezért nem kell egy idegent felfogadni és jutalékot adni neki a kapott összeg árából. Miért érdemes mégis érdemes fontolóra venni, hogy profikra bízzuk az ingatlanunk eladását?

Egy ingatlanos nagy tapasztalattal rendelkezik. Ha egy ingatlan eladását rábízzák, előbb alaposan megismeri, amit értékesítenie kell, és igyekszik a legjobb tudása szerint eljárni. Látja az előnyeit és a hátrányait, azt, hogy mit lehet kihozni belőle és mennyiért lehet eladni. Képes azt a célcsoportot is meghatározni, akiket érdekelhet a lakás vagy ház.

Az érdeklődőknek az eladó ingatlan előnyeit domborítja ki, amikor bemutatja a helyet és képes meggyőzően fellépni, ha kell. Így akár a bizonytalan vásárlókból is lehetnek potenciális vevők. Míg egy profi képes objektíven szemlélni az eladása szánt ingatlant, a tulajdonos hajlamos érzelmi alapon dönteni, akár az ár kérdésében is. Egy ingatlanos az eladás egész folyamatát képes gördülékenyen, hidegvérrel levezényelni, szót ért a vevőkkel és segít az ügyintézésben is. Végül pedig az is jó pont, hogy ezzel nem Önnek kell törődnie!

Számtalan előnyt jelent hát szakértőre bízni az ingatlan eladását, éljen vele Ön is! Keressen minket elérhetőségeinken a részletekért!

Számítógép javítás a X., XVIII., és XIX. kerületben kiszállással.

Budapesti ingatlaniroda

Szeretne ingatlant eladni vagy vásárolni?
Forduljon bízalommal ingatlanirodánkhoz!

Szolgáltatásaink:

Nálunk mindent megtalál egy helyen.Szóbeli és írásbeli értékbecslést vállalunk.

Nem tudja pontosan mennyit ér az ingatlana? Országosan bejegyzett értékbecslőnk segít Önnek akár írásban, akár szóban kell önnek.

Lásd szolgáltatások

Tulajdoni lapok kiváltása helyben.

Miért rohangálna ha tulajdonilapra van szüksége? Jöjjön be hozzánk és kiváltjuk Önnek irodánkban.

Lásd szolgáltatások

3 napon belül ENERGIATANÚSÍTVÁNY kedvezõ áron!

Lakás:0-39 nm 15.000 Ft,
40-99 nm 17.000 Ft,
100-199 nm 18.000 Ft
családi ház: 0-99 nm 20.000 Ft,
100-199 nm 22.000 Ft

Lásd szolgáltatások

Ingatlanja hozzáértők kezébe kerül.

Ingatlanát, telkét, stb. adatbázisunkba vesszük, az Interneten, több helyen hirdetjük, apróhirdetésekben, képes hirdetésekben is hirdetjük. Irodánkban csak az Önt igazán érdeklő ingatlanokat mutatjuk meg Önnek.

Lásd szolgáltatások

Díjmentes, egyedi hitelek lebonyolítása. Ügyvédi közreműködés irodánkban.

Kedvező hitelek miatt is fordúljon bátran hozzánk, hogy megvalósíthassa álmait!

Lásd szolgáltatások

Ha igényli, ügyvédi közreműködést is biztosítunk 1% alatt.

Ügyvédi közreműködést tudunk biztosítani ingatlanügyleteihez kedvező áron!

Lásd szolgáltatások

Fénymásolás

Fénymásolásra van szüksége? A4-es méretben egy- vagy két oldalas, színes és fekete-fehér fénymásolást is vállalunk.

Lásd szolgáltatások

Nyomtatás

Nyomtatásra van szüksége? A4-es méretben egy- vagy két oldalas, színes és fekete-fehér nyomtatást is vállalunk.

Lásd szolgáltatások

Számítógép szervizelés

Cégünk magánszemélyektől a cégekig vállalja laptopok, asztali számítógépek, hálóztati rendszerek szervizelését, gyorsítását, beállítását és bővítését is!
Bővebb info:

NAP-TEAM.HU

 

Budapesti eladó ingatlanokat kínálunk, budapest eladó lakásokat kínálunk, budapest eladó házakat kínálunk, budapest eladó házakat kínálunk, budapest eladó lakásokat kínálunk.

Irodánkban legnagyobb számban elõfordul:

x.kerület eladó lakások, x.kerület eladó ingatlanok, x.kerület eladó házak, eladó házak kõbánya, eladó lakások kõánya, eladó ingatlan kkõánya, energiatanusítvány, zöldkártya, tulajdoni lap, ügyvédi közremõködés

  * A tájékoztatás nem teljeskoru! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! 
A részletekért érdeklödjön irodánkban!
Használja az ingatlankeresônket weboldalunkon.